Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sve za školu po super cijenama pronađite u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2017. 16:16 
Naslov:  Sve za školu po super cijenama pronađite u Portanovi
Od 26.08.2017. 16:15 do 27.08.2017. 16:14 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Približava se početak školske godine i ukoliko do sada niste, sada je vrijeme da opremite svoga klinca za nove radne pobjede. Vremena do prvog zvona je malo, a kako biste sve obavili u što kraćem roku zaputite se prema svojoj najdražoj shopping destinaciji i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

U trgovinama ćete pronaći različite akcije namijenjene baš za vašeg školarca, tako da vas uz odličnu ponudu očekuju i vrlo povoljne cijene. Uz to, Portanova će dodatno razveseliti svog školarca sa Portoš rasporedom koje vas očekuju na Info pultu Portanove.



Ukoliko ste redovan darivatelj krvi ili mislite postati darivatelj po prvi puta, ove subote, 26. Kolovoza, 2017. imate priliku napraviti plemenitu gestu i darivati svoju krv u Portanovi. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u suradnji s Portanovom organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi od 17 do 20 sati.



Vikend je idealan za dolazak u Portanovu, vidimo se!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: