Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen požar u Biševskoj 3

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.08.2017. 10:01 
Naslov:  Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen požar u Biševskoj 3
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer u prijepodnevnim satima došlo je do još jednog požara na području grada koji je, zahvaljujući brzoj intervenciji osječkih vatrogasaca, brzo neutraliziran.

Kako nam je priopćio Pero Čeman, zapovjednik Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, jučer u 9:50 vatrogasci su dobili dojavu o požaru u Biševskoj 3.

Na intervenciju su izašla dva vozila s devet djelatnika koji su utvrdili da je požar izbio u kuhinji u stanu na prvom katu. Obzirom da je zgrada bila puna gustog crnog dima, obavljena je hitna evakuacija svih stanara zgrade dok se prostor nije odimio prirodnim putem.



Intervencija je završena u 10:20 sati. Srećom nitko nije bio ozbiljnije ozlijeđen, ali je u stanu nastala velika materijalna šteta.

Zapovjednik Čeman nije htio špekulirati o mogućim uzrocima požara, no neslužbeno doznajemo kako je uzrok bila svijeća koju je stanarka zapalila u kuhinji u povodu godišnjice suprugove smrti.



Inače, osječki vatrogasci ove su godine imali ukupno 402 intervencije, od čega 137 požarnih i 265 tehničkih intervencija. Najviše intervencija bilo je, očekivano, tijekom lipnja (79) i srpnja (65 intervencija).







Tekst: Osijek031.com
Foto: Vatrogasci Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: