Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vatrogasci s područja OBŽ-a krenuli u gašenje požara oko Benkovca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2017. 9:31 
Naslov:  Vatrogasci s područja OBŽ-a krenuli u gašenje požara oko Benkovca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer u poslijepodnevnim satima ispred DVD-a Retfala u Osijeku, 23 pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih postrojbi s područja Osječko-baranjske županije krenulo je u spašavanje opožarenih područja u Zadarskoj županiji, prevenstveno oko Grada Benkovca.

Naime, tijekom vikenda Dalmacija se ponovno pretvorila u vatrenu buktinju nakon što je izbilo desetak požara na benkovačkom području te oko Pakoštana, Svetog Filipa i Jakova, Vrane i Turnja.

Temeljem zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića u manje od tri sata stavili smo se na raspolganje za gašenja požara u Zadarskoj županiji. Osim ljudstva tu je i naših pet vozila kojima ćemo pomoći našim vatrogasnim prijateljima na zadarskom području“, izjavio je zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije, Zdravko Cvenić.

Predviđeno vrijeme djelovanja je narednih pet dana, a moguće je i duže ovisno o potrebama na terenu.

Ionako težak zadatak slavonskih vatrogasaca bit će dodatno otežan činjenicom da na benkovačkom području još gori na nepristupačnom te dijelom miniranom području gdje su se tijekom jučerašnjeg dana čule i eksplozije.





Tekst: Osijek031.com
Foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: