Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biraj Bolje: Prosvjedi protiv poreza na nekretnine kreću iz Osijeka - pritisak na vlast ili građanski referendum

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.08.2017. 11:44 
Naslov:  Biraj Bolje: Prosvjedi protiv poreza na nekretnine kreću iz Osijeka - pritisak na vlast ili građansk
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak 21. kolovoza 2017. u 11:00 na Pješačkom mostu u Osijeku, predsjednik stranke BIRAJ BOLJE Kristijan Šimičić, održat će konferenciju za medije povodom organizacije i održavanja prosvjeda protiv poreza na nekretnine koji će okupiti veliki broj Osječana ali i građana izvan Osijeka.

Građani širom Lijepe naše su se napokon probudili i ujedinili u želji da pokažu da im je dosta Vlade koja zavlači ruke u njihove džepove. Svaki novi porez je dodatni udar na standard svakog građana, a nove poreze osobito će osjetiti Slavonci i Baranjci na vlastitoj koži. Skupljenih 150.000 potpisa protiv poreza na nekretnine je početak, najavljeni prosvjedi širom hrvatske su nastavak borbe građana dok će pobjeda doći jedino putem pritiska na političare ili putem građanskog referenduma.

Što ćemo u Osijeku učiniti dok Vlada svojim potezima iz Zagreba poručuje da su građani ispali glupi ulaganjem u vlastitu kuću/stan. Naime, porez na nekretnine je zapravo stanarina koju ćemo plaćati državi do kraja života.

Zašto gotovo ni jedna stranka u Osijeku, pa ni gradonačelnik nisu stali u zaštitu Osječana od novog udara na njihov standard? Tko u političkoj areni najviše dobiva ovim porezom dok se građanima uzima teško zarađeni novac?

Kako planiramo izvršiti pritisak na lokalnu vlast u Osijeku?

Jesu li se svi veći gradovi u Hrvatskoj organizirali i hoće li koordinirani prosvjedi biti uvod u zajednički referendum na jesen protiv poreza na nekretnine?

Kako je moguće da je Hrvatska po indeksu ekonomskih sloboda prema The Wall street Journal-u na 103. mjestu od 178 zemalja, dok je primjerice Srbija na 77.mjestu? Kako će novi porezi utjecati na potencijalne investitore?

Što će biti s bakama i djedovima, umirovljenicima s malim mirovinama ako ne budu mogli svaki mjesec plaćati porez na svoju kuću ili stan?

Na ta pitanja te na mnoga druga koja ste slobodni postaviti odgovore možete dobiti u ponedjeljak 21. kolovoza 2017. u 11:00 na Pješačkom mostu u Osijeku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: