Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vokalni sastav Akvarel spreman je za predstavljanje novih pjesama i to u Neumu i Požegi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.08.2017. 9:34 
Naslov:  Vokalni sastav Akvarel spreman je za predstavljanje novih pjesama i to u Neumu i Požegi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Već ove nedjelje 20.kolovoza Akvarel će sudjelovati na 22. Etnofestu Neum, glazbenom festivalu koji je postao jedan od najvećih događaja ne samo u Neumu već u cijeloj Bosni i Hercegovini. Radi se o međunarodnom glazbenom festivalu na kojem će i ove godine nastupiti najveće pjevačke zvijezde i brojni glazbenici iz cijele regije. Velikom broju posjetitelja na već tradicionalnoj pozornici na plaži hotela Zenit, ali i putem izravnog TV prijenosa, predstavit će se preko dvadeset izvođača.

Akvarel će u Neumu izvesti tri a cappella obrade, među kojima će se naći i jedna nova i to narodna pjesma- Crne oči. Olja Dešić, ujedno i producent pjesme (Studio Maraton) aranžman je prilagodio zvuku Akvarela, a za sada ju možete čuti na radijskim postajama i na Deezeru u izdanju Dallas Records/Maraton.



Pjesma je i ovaj puta snimana u požeškom Hard Work studiju Damjana Pirovića, Zvjezdana Marjanovića i Ante Akrapa, ali i u Munchenu, gdje je u pomoć priskočio Igor Pesterac.

U istom je, požeškom, studiju snimljena i autorska pjesma Ti i ja koju će 1. rujna Akvarel izvesti na Aurea Festu (Požega) i to u dijelu posvećenom popularnoj glazbi. Jedan je to od najznačajnijih festivala na ovome području koji podupire različite glazbene i umjetničke stilove i pravce. Akvarel kao pop sastav glazbu izvodi isključivo glasovima uz beat- box i tako ostaje vjeran svom a cappella izričaju. I ovaj je singl našao put do brojnih radijskih postaja te Deezera u izdanju Dallas Records/Maraton.

Ti i ja potpisuju: Kornelije Kovač (glazba), Ivana Marinić (tekst), Krešimir Pajtler (aranžman) i Olja Dešić (produkcija- Studio Maraton).

Dodajmo kako će noć prije, znači 31. kolovoza, Akvarel održati i polusatni koncert u Požegi izmjenjujući se na pozornici s Big Bandom Požega te brojnim izvrsnim vokalnim i instrumentalnim solistima.





Tekst: VS Akvarel
Foto: Phantography

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: