Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zavod za zapošljavanje: postanite turistički animator

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.01.2007. 17:37 
Naslov:  Zavod za zapošljavanje: postanite turistički animator
23.01.2007. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U osječkom Zavodu za zapošljavanje (kod STUC-a) u utorak 23. siječnja 2007. održat će se audicija za turističke animatore za hotele, naselja i kampove u Umagu, a organizira ju "Istraturist Umag", pod upravom tvrtke "Sol Meliá", vodeće europske hotelske kompanije.

Traže se punoljetne, dinamične i komunikativne osobe koje se služe stranim jezicima, uživaju u sportu, plesu i radu s djecom.

Početak je audicije u 14 sati.

Iz provjerenih izvora saznajemo da se plaće animatora tijekom ljeta kreću oko 5000 kuna mjesečno.

Više informacija na mail: [email protected]

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.01.2007. 12:05 
Naslov:  

Nemojte nikada biti turistički animator..
vjerujte nekome s iskustvom u tom poslu..

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 10.01.2007. 12:43 
Naslov:  

ja sam čuo druge priče. iz prve ruke. sve pohvale.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona

Post Postano: 10.01.2007. 12:50 
Naslov:  

Vjerojatno ovisi od osobe do osobe i vrlo je bitna agencija za koju će se raditi..
meni je to bilo katastrofalno iskustvo pri Cosmo Enterainmetu (Nizozemska firma inače..)

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 11.01.2007. 16:36 
Naslov:  Re: Zavod za zapošljavanje: postanite turistički animator

da plaća je 5000kn. al radiš svaki dan od jutra do mraka s dječurlijom koja ti ispija mozak. neka hvala.

Loona

Post Postano: 12.01.2007. 7:30 
Naslov:  

cane je napisao/la:
da plaća je 5000kn. al radiš svaki dan od jutra do mraka s dječurlijom koja ti ispija mozak.

i njih 20 u grupi priča 25 jezika.. a tek odgovornost za njih i njihovi starci koji ti vise nad glavom... brrrr..

Post Postano: 12.01.2007. 8:29 
Naslov:  

lega je radio baš preko ove agencije (čak 2 ljeta, čini mi se) i prezadovoljan je! vjerojatno je od osobe do osobe i od agencije do agencije.

Loona

Post Postano: 12.01.2007. 8:54 
Naslov:  

naravno da i u tome ima nešto, ali ja taj posao ne bih radila više nikada niti u jednoj agenciji.
Plaća mi je bila 3.500 kn, osiguran smještaj i hrana (trebam li reći kako je kad cijelo ljeto jedeš u hotelu gdje se meni ponavlja svaka 2 tjedna??!!) a smještaj je bio 2,5 km od hotela i kampa u kojem smo radili..
Radili smo od 9 ujutro do ponoći, nekad s jednom nekad s dvije pauze od 2 sata i imali smo samo nedjelju slobodnu. Prigovaralo nam se što nismo nasmijani dok jedemo i konstantno smo morali biti u uniformi.. Ako smo slučajno imali slobodno veče (znači da hotel ima svoj program) išli smo na posudbu u drugi kamp ili hotel.. Ako te netko slučajno vidio da si popio nešto poslije svog radnog vremena, skidalo ti se s plaće zbog "nedostojnog ponašanja"..
Uglavnom, posao mi se zgadio vrlo brzo..

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 12.01.2007. 21:08 
Naslov:  Re: Zavod za zapošljavanje: postanite turistički animator

u svakom slučaju postoje lakši načini za zaradu. jer 3500kn je nikakva lova za takav posao gdje se očekuje znanje 2 strana jezika i osmijeh od zuba do zuba 24 sata. i još se u svoje slobodno vrijeme ne smiješ opuštat kako ti hočeš. mislim stvarno ko je tu lud?

Majda_BASKET
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2007. 12:25 
Naslov:  

Joj sada sam se ja morao registrirati da bih Vas mogao razuvjeriti Confused
Uglavnom...
Ja sam tamo radio 2 godine i sada ce mi biti 3.
Prezadovoljan sam...
A istina je da ima svakakvih firmi...
ali evo činjenica o Sol Meliji
u tjednu imaš 2 dana slobodna, a ove dane koje radiš, istina je da radis skoro cijeli dan.
Ali npr. ja sam radio sport i za mene koji obožavam sport je to bila čista uživancija i zezanje sa gostima
Naučio sam govoriti i njemački i talijanski u kontaktu sa ljudima
Dalje što vas još zanima
Da plaća je oko 4500 i više uvijek bila.
Nisam nikada manje imao.

A što se tiče tih bezveze firmi to je istina jer ja prve god kada sam išao to raditi obišao sam 3 firme tj. bio na razgovoru i ova je najozbiljnija...

I svakom bi preporučio jer meni je to nezaboravno iskustvo sa ljudima iz cijele Europe još učiš jezike prijateljstva,zezanje, ma jednostavno predobro

Skakavac

Ukupno postova: 206
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.01.2010. 9:13 
Naslov:  

Glavni uvjet za animaciju i za lijepo iskustvo s tim poslom je ekstrovernost i marljivost.

Ako volite plesat,pjevat,kreveljit se,klince,sport,komunikativni ste...onda je ovo super posao, a ako idete radit animaciju tek tolko da ju odradite ni vi ni gosti necete bit zadovoljni.

Da,cjeli dan se radi ali to je takva vrsta posla da nemate osjecaj da radite...kad pogledate konobare,kuhare,spremacice,ostalo osoblje objekta skontate da stvarno imate odlican posao koji je jos i bolje placen od njihovog

Ja sam odradila sezonu za Maistru u Rovinju i bilo je sve sto su nam obecali na osposobljavanju i vise! Ljeto zivota

Pocrnite do pol ruke i pol noge, stalno ste u nekom muvingu,bar jednu sportsku aktivnost dnevno radite pa se jos i u formu dovedete

Ima stvarno X firmi za animaciju al top su definitivno: Sol melia,Valamar (placa nesto manja ali isto super) Carpe diem, Liburnia,Maistra...
Maistra i Sol melia najvise placaju ali i to ovisi o tom koliko radite i u kojem objektu

Jezici jesu bitni ali manje nego sto ljudi misle. Ako imate ostale kvalitete UVIJEK cete naci nacin za sporazumjet se s gostima,jos ce im to na kraju krajeva bit simpaticno...

Jedini zajeb koji se moze desit je da se nadjete u nekom vatrenom animacijskom timu. Lose vatrenom. Ak tim ne fukncionira i na privatnoj i poslovnoj razini u nekoj normali onda ce vam bit jaako tesko radit...al sanse da se to desi su stvarno male

Super poso

Skakavac

Post Postano: 19.01.2010. 9:19 
Naslov:  

audicija za sol meliu nije 23. u 14 več 27.(srijeda) u 10 ujutro u zavodu i u 18:00 u hotelu Osijek isti dan

DonQuijote

Post Postano: 19.01.2010. 9:47 
Naslov:  

Skakavac je napisao/la:
audicija za sol meliu nije 23. u 14 več 27.(srijeda) u 10 ujutro u zavodu i u 18:00 u hotelu Osijek isti dan

Nandino je napisao/la:
U osječkom Zavodu za zapošljavanje (kod STUC-a) u utorak 23. siječnja 2007. održat će se audicija za turističke animatore za hotele, naselja i kampove u Umagu, a organizira ju "Istraturist Umag", pod upravom tvrtke "Sol Meliá", vodeće europske hotelske kompanije.

osijek031.com smile

Skakavac

Post Postano: 19.01.2010. 10:34 
Naslov:  

opa Very Happy

namjera je bitna Very Happy