Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Srednjoškolsko igralište: Obilježavanje Međunarodnog dana mladih [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2017. 9:23 
Naslov:  Srednjoškolsko igralište: Obilježavanje Međunarodnog dana mladih [2017.]
11.08.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Mladi Gradskog društva Crvenog križa Osijek povodom Međunarodnog dana mladih organiziraju sportski susret koji će se održati u petak 11. kolovoza 2017. godine s početkom u 10,00 sati na Srednjoškolskom igralištu.

Slijedeći preporuke iz Deklaracije 12. Mediteranske konferencije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca koja je održana u Republici San Marino 2015. godine, mladi Gradskog društva Crvenog križa Osijek, kao i mladi iz drugih gradskih i općinskih društava Hrvatskog Crvenog križa, obilježit će ovaj dan organizacijom sportskih aktivnosti pod sloganom Međunarodni dan mladih- volontiram mijenjam svijet.
Svrha je rada s mladima razvijanje osjećaja humanosti, tolerancije, suosjećanja i razumijevanja među mladima. Jedna je od zadaća uključiti što veći broj mladih u različite aktivnosti i programe Crvenog križa kako bi im se omogućilo kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, stjecanje novih znanja i vještina, izgradnja društvenih mreža i odnosa kao i njihova priprema za ulazak u svijet odraslih kao ravnopravni pojedinci. Polazište za rad s mladima su sedam temeljnih načela Pokreta Crvenog križa koja mogu poslužiti kao podloga za razvoj zdrave i cjelovite osobnosti. Brojni primjeri dokazuju da su mladi naša najjača pokretačka snaga stoga se radu s mladima pridaje posebna pažnja i trud.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: