Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek će u playoffu Europske lige igrati protiv Austrije Beč!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.08.2017. 13:49 
Naslov:  Osijek će u playoffu Europske lige igrati protiv Austrije Beč!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu održan je ždrijeb playoffa Europske lige s kojim hrvatski klubovi mogu biti relativno zadovoljni.

Najtežeg suparnika u doigravanju za Europa ligu (Ligu prvaka) izvukao je splitski Hajduk koji će igrati protiv engleskog velikana Evertona, dok nešto lakši posao (barem na papiru) imaju nogometaši zagrebačkog Dinama koji će igrati protiv albanskog Skenderbeua, dok će NK Osijek igrati protiv Austrije Beč.

Osječani će u prvoj utakmici biti domaćini Austriji u Gradskom vrtu. Prve utakmice su na rasporedu 17. kolovoza, a uzvrati tjedan dana kasnije, 24. kolovoza.

NK Osijek može biti zadovoljan ishodom ždrijeba jer je postojala realna mogućnost da na putu plasmanu u grupnu fazu natjecanja izvuče Milan ili Dinamo Kijev. Opća je ocjena da je bečka Austrija kvalitetan ali prolazan protivnik, posebice ukoliko osječki prvoligaš odigra na visokoj razini kao u senzacionalnom izbacivanju nizozemskog velikana PSV-a.

Podsjetimo, u grupnu fazu Europa lige plasirat će se 22 pobjedničke momčadi iz doigravanja, 16 klubova koji su izravno izborili pravo igranja u Europa ligi te još 10 poraženih iz doigravanja za Ligu prvaka.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: