Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odgođeni radovi na turbo kružnom toku na raskrižju Trpimirove i Divaltove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2017. 12:01 
Naslov:  Odgođeni radovi na turbo kružnom toku na raskrižju Trpimirove i Divaltove
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer su trebali započeti gromoglasno najavljivani radovi na izgradnji turbo kružnog toka na raskrižju Trpimirove i Divaltove ulice. Međutim, jutros smo posjetili potencijalno gradilište i vidjeli da nema ni „r“ od radova.

Kako doznajemo, radovi su odgođeni na nekoliko dana i to zbog predstojeće nogometne utakmice između NK Osijek i PSV Eindhoven. Obzirom da je riječ o povijesnoj utakmici za osječki klub u kojoj NK Osijek ima pozitivan rezultat ostvaren senzacionalnom 1-0 pobjedom u gostima, očekuje se rekordan posjet stadionu Gradski vrt i „krkljanac“ na svim prilaznim cestama, uključujući i ovo raskrižje.

Stoga su u Hrvatskim cestama odlučili ne pridonositi gužvi posebnim režimom prometovanja već radove na spomenutom raskrižju odgoditi do petka, dan nakon utakmice. Taj zaostatak ne bi trebao imati posljedica na planirani završetak radova (1. Listopada) obzirom da prve srednjoročne prognoze najavljuju suh i sunčan kolovoz i rujan.

Za sada, dakle, kako smo se uvjerili, promet na tom raskrižju i dalje teče normalno, no s početkom radova doći će do privremene prometne regulacije o kojoj smo nedavno pisali.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: