Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



CineStar dan za 10 - pogledajte filmske hitove u kinima za samo 10 kuna!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2017. 12:20 
Naslov:  CineStar dan za 10 - pogledajte filmske hitove u kinima za samo 10 kuna!
08.08.2017. 12:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Filmoljupci će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan – dan za 10!. U utorak, 08. kolovoza 2017., u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na „Danu za 10“ uživalo preko 65 000 posjetitelja!

Dan za 10“ znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona - Valerian i grad tisuću planeta, gdje jednu od glavnih uloga ima Cara Delevingne, jedan od najpopularnijih top modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja. Također se izdvaja povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy, , treći nastavak filma znanstvenofantastične franšize Planet majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što su Kako je Gru postao dobar. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

Ovo je također prilika da za 10 kuna doživite posebno filmsko iskustvo i u najljepšem kinu u Zagrebu – Kaptol Boutique cinema te da upoznate sve njegove čari. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Akcija obuhvaća i IMAX - najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, koji je u ponudi u CineStar Arena Zagreb.

Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za „Dan za 10" tj. za projekcije 08.kolovoza i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina.

Više informacija, kao i kupnja ulaznica moguća je online.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: