Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prava senzacija; Osijek šokirao PSV u Eindhovenu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.07.2017. 21:13 
Naslov:  Prava senzacija; Osijek šokirao PSV u Eindhovenu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka priredili su senzaciju pobijedivši u prvom susretu 3. pretkola u Eindhovenu slavni PSV s 1:0 (0:0). Uzvrat je za sedam dana na Gradskom vrtu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Borna Barišić iz jedanaesterca u 57. minuti.

Osijek je došao do senzacije u Eindhovenu pobijedivši slavni nizozemski klub i to potpuno zasluženo jer su Osječani bili čvrsti tijekom cijele utakmice, au u drugom poluvremenu možda čak i opasniji. Bila je to najveća europska pobjeda u povijesti Osijeka, a pogodak vrijedan velikog slavlja postigao je kapetan Barišić u 57. minuti iz penala. Osječka obrana je bila gotovo savršena tijekom cijelog dvoboja, a u napadu su Osječani mogli doći do još kojeg gola protiv dosta blijedih Nizozemaca.

Od prve minute započela je opsada vrata Osječana, no plavo-bijeli su ipak imali prvu priliku na utakmici kada je Mudražija u 20. minuti opalio preko grede. U 38. minuti je Barać u zadnji trenutak blokirao udarac de Jonga iz blizine, a bio je to i najopasniji trenutak za obranu Osijeka koja je svoj posao u prvom dijelu odradila savršeno.

U 56. minuti nevjerojatna šansa za Osijek kada je branič Shwaab prekratko vraćao loptu svojem vrataru, a Grezda nije uspio provući loptu ispod Zoeta. No, u istoj minuti Osječani dolaze do gola nakon što je Brenet u kaznenom prostoru srušio Mudražiju, a kapetan Barišić iz jedanaesterca lako pogodio za senzacionalno vodstvo hrvatskog kluba. U 73. minuti sjajna intervencija vratara Malenice koji je obranio opasan udarac Bergwijna, a isti igrač je pogodio vratnicu u 78. minuti. U trećoj minuti nadoknade Ejupi je imao veliku priliku i za drugi gol, ali vratar Zoet maestralno brani njegov šut glavom.

PSV EINDHOVEN - OSIJEK 0:1
Pred 28.000 gledatelja na stadionu Phillips Arena sudio je Dallas iz Škotske.

Strijelac: 0-1 Barišić (57pen)
PSV: Zoet - Arias, Schwaab (Propper, 79), Isimat-Marin, Brenet - Van Ginkel, Hendrix, Ramselaar (Pereiro, 63)- Bergwijn, L.De Jong, Locadia (Lozano, 63)
OSIJEK: Malenica - Šorša, Škorić, Barać, Barišić - Mioč, Mudražija (Lesjak, 80)- Bočkaj (Pušić, 90), Lopa (Lukić, 66), Grezda - Ejupi.







Tekst: HRT
Foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: