Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatni smještaj na moru za djecu s posebnim potrebama iz OBŽ-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.07.2017. 11:24 
Naslov:  Besplatni smještaj na moru za djecu s posebnim potrebama iz OBŽ-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Moto klub Veterani - Croatia i Facebook grupe „Iznajmljivači sa srcem“ i „Vozači velikog srca“ pokrenuli su projekt besplatnog smještaja na moru za obitelji koje imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama.

MKVC već godinama sudjeluje na projektima i akcijama koje provode državne institucije, civilne udruge i organizacije, vezano za edukativno preventivne programe, humanitarni rad, sport.... Ove godine Moto klub Veterani Croatia priključio se grupi ljudi koji organiziraju i iznajmljuju svoje privatne apartmane na Jadranu preko Facebook grupe „Iznajmljivači sa srcem“ koja nudi besplatni smještaj za obitelji koji imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama.

Svjesni situacije u kojoj se nalaze roditelji s takvom djecom te uzimajući u obzir financijsku situaciju u Slavoniji, MKVC se uključio u ovaj projekt u vidu organizacije prijevoza djece s posebnim potrebama i njihovih obitelji s područja Osječko-baranjske županije.

U projekt se uključila i Osječko-baranjska županija koja će sufinancirati povratne autobusne karte za djecu s teškoćama u razvoju/osobe s invaliditetom i članove obitelji koji su u njihovoj pratnji od mjesta stanovanja do mjesta iznajmljivača na moru.

Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije također će sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji na način da će organizirati i osigurati besplatni prijevoz sanitetskim vozilom djeci s područja Osječko-baranjske županije koja su nepokretna, teško pokretna ili kojoj zbog prirode njihove bolesti nije moguće samostalno kretanje (uz pratnju roditelja), od adrese prebivališta do izabranog odredišta ljetovanja.

Moto klub Veterani Croatia poziva roditelje koji imaju djecu s posebnim potrebama i udruge koje rade s takvom djecom da se prijave na FB stranicu „Iznajmljivači sa srcem“, pročitaju pravila grupe te, ukoliko se odluče za ljetovanje, jave radi daljnje organizacije prijevoza na prijevoz.djece[at]gmail[dot]com





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: