Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mala škola kuglanja i odlična sniženja u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.07.2017. 12:02 
Naslov:  Mala škola kuglanja i odlična sniženja u Portanovi
Od 22.07.2017. 12:09 do 23.07.2017. 12:08 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svi volimo ljetno vrijeme i veliku količinu sunca svakoga dana. Kada temperature dosegnu svoj vrhunac rješenje je vrlo jednostavno – dolazak u Portanovu! Rashladite se ugodnom šetnjom po Portanovi i iskoristite sezonska sniženja koja vas očekuju na svakom koraku. Sezonska sniženja polako dosežu svoj vrhunac te nema sumnje da vas upravo u Portanovi očekuje najbolji shopping koji možete zamisliti. Sada je pravo vrijeme za obnoviti ljetnu garderobu, ne propustite ovu priliku!



U Portanovu svakako povedite i svog klinca ili klincezu i pridružite nam se u najzabavnijoj školi ovoga ljeta. Iako je škola već odavno završila i već neko vrijeme uživamo u praznicima, ovu školu nitko ne želi propustiti. Kuglana GBowling, mjesto najbolje zabave i rekreacije u gradu za posjetitelje od 10 do 15 godina organizira besplatnu školu kuglanja. Škola kuglanja održava se u nedjelju, 23. srpnja 2017., u terminu od 17 do 19 sati, a buduće kuglače u besplatnoj školi kuglanja očekuju profesionalni treneri, besplatne cipele za kuglanje i naravno puno zabave.



U Portanovi ćete uvijek naći nešto za sebe, vidimo se!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: