Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Klinci uživali u premijeri "James i divovska breskva"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2017. 9:31 
Naslov:  [FOTO] Klinci uživali u premijeri "James i divovska breskva"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Kiša nam ne može ništa" - trinaesti dan Osječkog ljeta kulture obilježili su tmurni oblaci i iznenadni pljusak praćen grmljavinom. No, to nije spriječilo brojnu publiku da uživaju u Gong koncertu za mir u svijetu. Jučer su uživali i najmlađi u premijeri "James i divovska breskva".

Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija..
Galerija 031: OLJK 2017. [dan #13]: James i divovska breskva, Gongovi za mir u svijetu
[Foto: Marin Franov/Osječko ljeto kulture, 11. srpnja 2017.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Ni kiša nam ne može ništa, vol. 2

U dva navrata, netom prije 20 sati i početka koncerta kod Vodenih vrata, spustili su se ljetni pljuskovi. No, kako je već dokazano tijekom ovog OLJK-a, to nije rastjeralo publiku koja je željno čekala uživati u zvukovima 16 gongova koje sviraju tri žene – Silvana Leskovar, Mirjana Maksimović i Rinalda Rusjan. Lijepo je bilo vidjeti kako se više od stotinu okupljenih opustilo, neki čak i potpuno, da su utonuli u san. Jer upravo to i jest jedan od ciljeva sviranja gongova - prije svega svirati za sebe i otkriti novi put samorazvoja, a zatim i drugim osobama pružiti iskustvo svih dobrobiti ovog instrumenta.

„James i divovska breskva“

Samo par stotina metara dalje, potpuno drukčija atmosfera – dvorištem rektorata odzvanjao je zvonki dječji smijeh, a ni odrasli nisu bili ozbiljni. Dobru zabavu iskusili su svi zahvaljujući tekstu Roalda Dahla koji nas je poveo u avanture malog dječaka Jamesa i jedne velike breskve. I svih onih usputnih likova na koje naiđu. Izvrstan posao odradio je redatelj Dragoslav Todorović, a na sceni jednako dobro sve u djelo proveli Ivica Lučić, Edi Ćelić, Maja Lučić Vuković i Aleksandra Colnarić.



Najava: Osječko ljeto kulture 2017. [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: