Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AIESEC Osijek - World in The City

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2017. 20:03 
Naslov:  AIESEC Osijek - World in The City
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najveća udruga mladih u svijetu, AIESEC, još jednom organizira projekt World in The City! Polaznici će imati priliku da kroz 6 tjedana, uz izvorne govornike nauče osnovnu ili čak naprednu razinu francuskog, talijanskog, španjolskog, engleskog, turskog ili ruskog. Uz to, ovo je odlična prilika za učenje o raznolikim zemljama, kulturama i običajima.

Za 120 kn, s početkom 7. kolovoza 2017., strani praktikanti će kroz interaktivne radionice polaznike podučavati od abecede i brojeva pa sve do složenih rečenica. Radionice će se održavati u poslijepodnevnim satima u Osijeku kako bi bile pristupačne svima.

Ako želite učiti neke od 3 jezika koji su klasificirani kao jezici ljubavi, najrasprostranjeniji jezik svijeta, jezik najveće zemlje na planeti ili jednostavno želite razumjeti svoje najdraže turske sapunice bez podnaslova, prijavite se na World in The City još danas jer broj polaznika je ograničen!

Facebook: World in The City Osijek
Prijave:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: