Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SRC Kneževi Vinogradi: Summer pool party uz bend Fluentes [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2017. 10:54 
Naslov:  SRC Kneževi Vinogradi: Summer pool party uz bend Fluentes [2017.]
07.07.2017. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kupališna sezona na SRC Kneževi Vinogradi započela je u srijedu 5. srpnja 2017. godine i odmah privukla veliki broj kupača i posjetitelja koji traže osvježenje od ovih ljetnih vrućina. Bazeni su ove godine prošli kroz veliki make-up tretman – veliki olimpijski bazen kompletno je obnovljen, a mali dječji bazen je zamijenjen i proširen.

Cijene ulaznica se nisu mijenjale u odnosu na prošle godine:
Jednodnevna ulaznica za odrasle – 10,00 kuna
Jednodnevna ulaznica za djecu – 5,00 kuna
Sezonska ulaznica za odrasle – 200,00 kuna
Sezonska ulaznica za djecu – 100,00 kuna

Kako bi se prigodno obilježio početak kupališne sezone, u petak, 07. srpnja 2017. godine na bazenima će se organizirati razne sportske i zabavne aktivnosti za sve uzraste, a restoran Panon koji posluje u sklopu sportsko rekreacijskog centra je pripremio promotivne obiteljske menije.

Prava uživancija za one najmlađe započinje od 16 sati kada će SKOK klub pripremiti razne dječje igre i natjecanja u vodi i na travi te Zumba® Kids program plesa, a od 18 sati Teta Crtalica pretvara naše malene posjetitelje svojim likovnim umijećem u vile, likove iz bajke, super junake i sl.

Za one malo starije, zabava kreće u večernjim satima – kada započinje SUMMER POOL PARTY, prvi ovogodišnji party na našim bazenima.

Svi ljubitelji dobre glazbe doći će na svoje kada na scenu nastupi poznati osječki rock bend Fluentes, koji će izvoditi svoje najveće hitove i predstaviti pjesme s novog albuma ˝Pusti da ljubav nosi me˝. Odlična atmosfera nastavlja se uz DJ Sheepatz koji će nas rasplesati sa svojim vinil setom, a nezaobilazan dio naših ljetnih partyja su svakako i raznovrsni kokteli – kojih ni ovoga puta neće nedostajati.

Sve posjetitelje kojima nije bilo dosta kupanja tijekom dana, pozivamo da nam se pridruže na noćnom kupanju koje započinje od 21 sat i traje do ponoći.

Ovo je prvo događanje u sklopu manifestacije SULJOŠKO LJETO 2017. koje se održava u srpnju i kolovozu.












Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: