Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Gobac voli crtane filmove!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2017. 9:49 
Naslov:  [FOTO] Gobac voli crtane filmove!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sedmi dan Osječkog ljeta kulture obilježila je fantastična izložba Davora Gopca "Volim crtane filmove" koja je otvorena u Eurodomu. Nešto malo dalje, u dvorištu Rektorata održala se komedija "Muškarci.hr", u kojoj su uživali brojni posjetitelji.

Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija..
Galerija 031: OLJK 2017. [dan #7]: Gobac - Volim crtane filmove, Muškarci.hr
[Foto: Marin Franov/Osječko ljeto kulture, 5. srpnja 2017.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

"Volim crtane filmove"

Iako se, kako je otkrio na otvaranju izložbe "Volim crtane filmove", slikanjem bavi još od osnovne škole, Davor Gobac široj javnosti još je uvijek nepoznat kao slikar. Svoja djela, koja je povjesničar umjetnosti Igor Loinjak svrstao u urbanu naivu, Osječanima je izložio u Kulturnom centru Eurodoma. Gobac kaže kako je dosad naslikao svega 60-ak slika, jer mora biti u posebnom raspoloženju da bi se uhvatio kista. No sve slike i dalje čuva, jer ih ne prodaje. Sada planira urediti atelje u kojem će se više posvetiti hobiju, a želja mu je okušati se u velikom formatu. U svom stilu dodao je kako će te možda i prodavati, jer će biti velike i skupe. Izložbu, kako ih on sam naziva, remek-djela možete pogledati za trajanja OLJK-a, dakle, do 12. srpnja.

Muškarci.hr

Iako je predstava nedavno već igrala u osječkom HNK-u, komedija Teatromana i Kerempuha "Muškarci.hr" izazvala je nevjerojatno zanimanje Osječana. Usprkos činjenici da su dodatni stolci osigurani ispred video-zida na Trgu svetoga Trojstva, dvorište rektorata bilo je premalo da bi primilo sve koji su htjeli pogledati Borisa Svrtana, Gorana Grgića, Amara Bukvića i Andreja Dojkića. Dečki razgovaraju uz pivu zapravo samo o jednoj stvari – o ženama (i svom odnosu s njima). Težak zadatak da s puno autoironije progovore o tome kako muškarci vide sebe u svijetu žena. Jer iako se na prvu može učiniti da ogovaraju žene, na kraju priznaju da svaku bitku oni ustvari izgube. Donose teme i priče iz svakodnevnog života, u kojima se svatko našao, bilo sa ženske ili muške strane, i zbog toga je to, otkrivaju glumci, publici toliko zabavno.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: