Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Byblos: Latino party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.07.2017. 8:29 
Naslov:  Caffe bar Byblos: Latino party
08.07.2017. 21:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 8. srpnja 2017., s početkom u 21:30 dođite u Caffe bar Byblos i zaplešite popularne latino plesove, salsu, kizombu i bachatu. Na ovom vrućem latino partyu bit će predstavljen skorašnji jedinstveni plesni festival u Hrvatskoj, Dance Nature koji će se u kolovozu održati u Rastokama ili kako ih popularno zovu „Plitvicama u malom“. Najsretniji plesači u subotu će moći osvojiti i besplatne karte za festival.

Inače, ideja festivala koji će spojiti ples i prirodne ljepote Hrvatske krenula je od mladih zaljubljenika u ples i prirodu okupljenih u zagrebačku plesnu školu Alegria.
„Ples je jedan od najstarijih ljudskih načina izražavanja jer povezuje glazbu, pokret i povijest te je najbolji pokazatelj ponašanja jednih prema drugima i percepcije samoga sebe. Želja nam je bila festivalom dovesti ples u jedno od najljepših mogućih okruženja za čovjeka, prirodu“ objašnjava osnivač festivala i višestruko nagrađivani instruktor plesa Toni Čavala, inače i prvi hrvatski instruktor koji je javno otplesao bachatango, spoj bachate i tanga.

Festival će trajati mjesec dana, a obuhvaća nekoliko zanimljivih plesnih događaja, Family Dance koji je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj, Salsa&Sensual Dance Nature namijenjen zaljubljenicima vrućih latino ritmova , Social Dance Nature za ljubitelje društvenih plesova i Dance Fitness Nature koji će predstaviti sve popularniji oblik rekreacije - spoj plesa i kardio treninga. U okviru Dance Fitness bit će po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen svjetski popularan plesni fitnes program Urbhanize – spoj plesnih pokreta hip hopa i kardio elemenata indijskog plesa Bhangra.

Čavala vas poziva da s njim zaplešete i u subotu u Byblosu gdje će sa svojom plesnom partnericom Katarinom Glad predstaviti ovaj kolovoški festival. Ulaz je besplatan, a kako organizatori kažu, svi zaljubljenici u ples su dobrodošli.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: