Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljetni smještaj studenata u Novom Studentskom domu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2017. 10:08 
Naslov:  Ljetni smještaj studenata u Novom Studentskom domu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iz osječkog STUC-a poslali su informaciju svim studentima i studenticama kako je tijekom 7., 8. i vrlo vjerojatno 9. mjeseca za studente koji ostaju u Osijeku organiziran ljetni smještaj u novom Studentskom domu u Sveučilišnom kampusu.

Cijena smještaja je 875 kuna za mjesec dana, odnosno 437,50 kuna za pola mjeseca. U dom se može useliti odmah po prijavi i nije uvjet da su zainteresirani studenti bili smješteni u domu tijekom akademske godine!

Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti pozivom na broj 031-251-121 ili osobno doći u novi Studentski dom. Radno vrijeme službe smještaja je od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati. Poslije 15:00 sati, te subotom i nedjeljom obavijesti se mogu dobiti na recepciji doma ili pozivom na broj recepcije 031-251-120.

Uobičajeno je da čak i tijekom ljetne stanke na fakultetima u novom studentskom domu boravi određen broj studenata koji iz različitih razloga tijekom ljeta ostaju u Osijeku (oni koji zarađuju obavljajući sezonske poslove, dio je u Osijeku iz obiteljskih razloga, a tu su smješteni i studenti koji u Osijek dolaze preko Erasmus programa razmjene studenata).





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: