Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edukativno humanitarna šetnja - Simboli Gornjeg grada [srpanj, 2017.] [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.06.2017. 18:10 
Naslov:  Edukativno humanitarna šetnja - Simboli Gornjeg grada [srpanj, 2017.] [OTKAZANO]
01.07.2017. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[30.06.2017.] Poštovani, nažalost primorani smo otkazati šetnju za sutra. Hvala vam na podršci i na razumijevanju.

Svakako pratite rad centra za rehabilitaciju pasa Vrata sreće i podržite centar, te svakako dođite na osvježenje u pivnicu Beertija, nećete požaliti. Do neke druge prilike.
Stoji u priopćenju organizatora.


[25.06.2017.] Dobro Srce Osijeka i Putovanja Slavonijom poziva sve zainteresirane da se pridruže 01. srpnja 2017. u 17:00 sati ispred fontane u Eurodomu na Edukativno humanitarnu šetnju – Simboli Gornjeg grada. Sudjelovanje u šetnji iznosi 30 kn, te potvrdu o sudjelovanju u šetnji možete dobiti javljanjem u inbox ili na 091 4921 481

Šetnju i edukaciju vodit će licencirani turistički vodič Tin Kovačević, te ćete na zanimljiv i interaktivni način naučiti nešto novo o gradu Osijeku, pogotovo o Gornjem gradu i njegovim simbolima.

Završetak šetnje planiran je za 19:00 sati ispred osječke konkatedrale Svetog Petra i Pavla.

Po završetku šetnje sve sudionike pozivaju na nastavak druženja u pivnici Beertija gdje su u ugodnom i opuštajućem ambijentu osigurali okrjepu nakon šetnje - kava, osvježavajući sok, pivo, radler, za svakog po nešto.

Humanitarni dio priče je pomoć centru za rehabilitaciju pasa Vrata sreće. Kao što znate postoji jako veliki broj odbačenih i ostavljenih pasa, a u sezoni godišnjih odmora taj broj se drastično povećava jer se neodgovorni vlasnici žele riješiti vjerne životinje. Ovom šetnjom želimo prikupiti dobrovoljne donacije kako bi svi zajedno pomogli centru koji na nekoliko lokacija brine za napuštene pse (i ostale napuštene životinje).

Ukoliko bude manje od 10 sudionika, šetnja se neće održati. Prolongira se za jesen


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: