Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biraj Bolje: 3 vijećnika stranke Biraj Bolje nikome neće držati svijeću

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2017. 17:16 
Naslov:  Biraj Bolje: 3 vijećnika stranke Biraj Bolje nikome neće držati svijeću
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak 20. lipnja 2017. u 12:00 sati na adresi Vukovarska 10 u sjedištu stranke BIRAJ BOLJE, predsjednik stranke Kristijan Šimičić, održao je konferenciju za medije povodom odluke stranke o suradnji s gradonačelnikom Ivanom Vrkićem i sastavljanju većine u Gradskom vijeću.

U ponedjeljak 26.06.2017. u 10:00 u Velikoj vijećnici u Osijeku (Županijska 4) održat će se 1. Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Osijeka na kojoj će biti vidljivo ima li gradonačelnik Ivan Vrkić potrebnu većinu i tko ju sačinjava.

Stoga je prije održavanja sjednice predsjednik stranke BIRAJ BOLJE, Kristijan Šimičić odlučio javnosti obznaniti odluku hoće li se 3 vijećnika stranke BIRAJ BOLJE prikloniti gradonačelniku koji samostalno raspolaže s 12 vijećnika (SDP, HNS i ANU), dok mu je za većinu potrebno 19 vijećnika.

Kristijan Šimičić navodi: „Nezadovoljni smjerom u kojem ide Osijek otprilike 40 dana prije izbora osnovali smo stranku BIRAJ BOLJE i na iznenađenje mnogih osvojili čak 3 vijećnika. 3 vijećnika koja su vrlo bitna kako bi se sastavila stabilne većina u Gradskom vijeću. Hvala našim biračima što su gotovo 3.000 svojih glasova usmjerili u nas koji nismo klasični političari i koje ne zanimaju fotelje već okupljanje i zajednički rad kako bi Osijek bio bolje mjesto za život.

Nećemo držati svijeću nikome i zato nećemo sudjelovati u vlasti. Bit ćemo vjerojatno jedina iskrena oporba u Gradskom vijeću Osijeka jer jedino vijećnike stranke BIRAJ BOLJE ne zanimaju fotelje, podjela gradskih tvrtki i uhljebljivanje.

Želimo provesti projekte koje smo iznosili u kampanji no ne pod cijenu da naše ruke, naše glasove i naš obraz koriste kako bi vladao „mir u kući“ i status Quo. Njega se planira postići tako da se sve vladajuće političke opcije nahrani čelnim mjestima u gradskim tvrtkama, nadzornim odborima, pročelničkim mjestima i kvotom radnih mjesta na koje mogu uhljebiti članove svojih stranaka. Nećemo dopuštati da se ispod tepiha pomete nered i nerad koji je vladao i zadnje 4 godine.

Nekim kolegama političarima ćemo iz pozicije oporbe možda biti glas savjesti i poticaj da rade bolje i više.

U konačnici mi osluškujemo glas svakog našeg birača, zbog njih smo tu i nemamo pravo iznevjeriti njihovo povjerenje. Naši birači, a uvjeren sam i svaki drugi dobronamjerni Osječanin želi vidjeti drugačije ljude u politici koji ulijevaju nadu da dugoročno možemo napraviti nešto za Osijek.

Mi nismo klasični političari, mi smo mladi, uspješni ljudi, koji grade novu političku priču koja okuplja sve one koji žele mijenjati stanje u kojem se nalazi Osijek i Slavonija. Naše vrijeme tek dolazi.



Tekst i foto: Biraj bolje

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: