Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka DJ-ica Insolate nastupa u najboljem klubu na svijetu - berlinskom Berghainu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2017. 14:39 
Naslov:  Osječka DJ-ica Insolate nastupa u najboljem klubu na svijetu - berlinskom Berghainu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Možda ste već čuli za berlinski klub Berghain koji je na glasu kao najbolji klub za techno glazbu na svijetu.

O ovom klubu kruže brojne legende, od nekih koje pripadaju urbanim mitovima pa do onih stvarnih. Točno je da se u klubu održavaju višednevni techno partiji samo za one najizdržljivije koji traju od petka do ponedjeljka popodne, točno je da u klub nije lako ući jer izbacivač na ulazu ima pravo diskreciono procijeniti možete li ući ili ne i ostaviti vas vani jer nosite patike ili mu se ne sviđa vaša košulja. Točno je i da kamerama nije dopušten ulaz u ovu bivšu elektranu koja je vrlo brzo pretvorena u klub svjetskog renomea.



Ali, ono što je također točno je i to da tamo DJ-ira samo creme de la creme svjetske techno i elektronske scene. Biti pozvan da nastupiš u klubu Berghain postalo je pitanje prestiža, a tu čast ovih je dana dobila i jedna Osječanka. Naime, Sunčica Barišić, DJ-ica iz Osijeka koja nastupa pod imenom Insolate, nastupit će 24. lipnja u tom prestižnom klubu.

Insolate je poznata svim Osječanima ali i šire kao bivša Miss Sunshine koja je DJ karijeru započela u Osijeku u klubovima Oxygene i Vega, da bi potom gradila svoju uspješnu DJ karijeru nastupajući na nekim od najrenomiranijih festivala i klubova današnjice. Stoga je poziv da nastupi u Berghainu po mnogima kruna njezine dosadašnje karijere.

Ovo je veliko priznanje za Sunčicu, ali i za cijelu Hrvatsku koja se sve uspješnije profilira kao party destinacija.

A ako netko možda želi otići u Berlin 24. lipnja i dati potporu Sunčici, dobro proučite brojne stranice sa savjetima kako ući u taj naj-klub, ali budite spremni i na nemilosrdno „nein“ tipa na ulazu...





Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: