Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Pogledajte odličan video osvrt na ovogodišnji Pannonian Challenge!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2017. 19:51 
Naslov:  [VIDEO] Pogledajte odličan video osvrt na ovogodišnji Pannonian Challenge!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Punoljetni, 18. Pannonian Challenge je iza nas, a kao i svake godine pojavili su se i prvi video zapisi koji dočaravaju ludilo koje je vladalo na lijevoj obali Drave početkom lipnja.

Redatelji ovog 4-minutnog video zapisa, koji je dio WORTH IT serije dokumentarnih filmova, su Jonas Drechsler i Leo Gamboc, redovni gosti festivala, koji su video uploadali na web stranici psbmx.com posvećenoj ekstremnim sportovima.

Kao glazbenu podlogu za video uzeli su trenutno aktualan hit osječke hip hop atrakcije KrankšvesterGaber“ pa se zbog eksplicitnog teksta preporučuje da spot gledate kad nema male djece u blizini...

Na istoj stranici možete pronaći i njihov tekst s fotografijama s ovogodišnjeg PC-a, uz zaključak na kraju: „U Osijeku sam se uvijek osjećao kao kod kuće i mislim da svaki sportaš i entuzijast koji se bave ekstremnim sportovima osjećaju to isto zahvaljujući divnim ljudima iz organizacije Pannoniana. Morate doći i posjetiti Osijek!

Evo kako su Leo i Jonas doživjeli ovogodišnji PC:







Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: