Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gimnazija Gaudeamus potpisala ugovor o suradnji s Akademijom Krpan&Babić i TŠ Batorek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.06.2017. 20:07 
Naslov:  Gimnazija Gaudeamus potpisala ugovor o suradnji s Akademijom Krpan&Babić i TŠ Batorek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva privatna srednja škola u Osijeku, Gimnazija Gaudeamus, potpisala je danas ugovor o donacijama s Nogometnom akademijom Krpan&Babić i Tamburaškom školom Batorek.

Ugovor o donacijama ukupne vrijednosti 50.000 kuna potpisali su predsjednik školskog odbora gimnazije Gaudeamus Saša Šakić, vlasnik tamburaške škole Franjo Batorek i predstavnica Nogometne akademije Krpan&Babić Ivana Krpan.

Ovim projektom suradnje želi se pomoći mladim glazbenicima i sportašima da se što prije profesionalno usmjere obzirom da ozbiljno bavljenje sportom ili glazbom često dovodi u pitanje nastavak redovnog obrazovanja. Česte povrede ili gubitak interesa mogu nadarene sportaše i glazbenike dovesti u neravnopravan položaj po pitanju nastavka redovnog obrazovanja odnosno profesionalne orijentacije i pozicioniranja na tržištu rada.

Jedan dio suradnje sastoji se od financijske donacije, no veći dio suradnje odnosi se na stručnu pomoć u pravcu karijernog savjetovanja, odnosno profesionalne orijentacije čime će se u velikoj mjeri olakšati uspjeh i izlazak u život nadarenim sportašima i glazbenicima.






Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: