Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječja predstava, radionica za najmlađe, nagradni natječaj i događanje iznenađenja u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2017. 14:01 
Naslov:  Dječja predstava, radionica za najmlađe, nagradni natječaj i događanje iznenađenja u Portanovi
Od 10.06.2017. 14:01 do 11.06.2017. 14:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vikend je kao i uvijek idealan za shopping, a prilikom shoppinga potražite Portoša u nekom od izloga u Portanovi i sudjelujte u nagradnom natječaju! Kada pronađete Portoša, fotkajte ga i fotku pošaljite u inbox Facebook profila Portanove. Uz fotku pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) s odgovorom na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš taj izlog?“. Najkreativniji odgovor osvojit će 500 kuna poklon bon trgovine u čijem se izlogu skrio Portoš. Nagradni natječaj traje do 16. lipnja 2017.

Graditeljsko – geodetska škola Osijek u sklopu UNICEF – ovog projekta „Škole za Afriku“ će u subotu imati postavljen svoj štand na prizemlju Portanove na kojemu će se predstavljati projekt i prikupljati dobrovoljni prilozi. Učenici škole druženje s posjetiteljima Portanove zaokružit će s prijateljima iz plesnog kluba Broadway na eventu iznenađenja u 17 sati.

Super Wingsi stigli su u Denis i tom prigodom ispred trgovine Denis u subotu od 11 do 14 sati očekuje vas dječja kreativna igraonica i fotkanje s vašim najdražim Transformerima.

Ako u Portanovu dolazite u nedjelju, pridružite nam se od 11 sati i pogledajte originalnu i maštovitu predstavu s glavnim likom Portošem koja će oduševit baš svakoga mališana. Predstava “Portoš i četiri čarobna ključa” je prilagođena djeci predškolskog uzrasta, te djeci nižih razreda osnovne škole. Predstava je edukativna i interaktivna, a kroz zanimljivu priču uči djecu o važnosti prijateljstva i lijepog ponašanja. Pridružite nam se u još jednoj avanturi našeg Portoša i zabavite se s nama.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: