Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gotovi svi letovi za Jadran već su popunjeni, uskoro i linija za Zadar?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2017. 13:29 
Naslov:  Gotovi svi letovi za Jadran već su popunjeni, uskoro i linija za Zadar?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljetna sezona letenja iz Zračne luke Osijek za pet morskih destinacija pokazuje se više nego uspješnom.

Naime, kako nam je rekao Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek, letovi Trade Aira za Pulu, Rijeku, Split i Dubrovnik te letovi Croatia Airlinesa za Dubrovnik i Split u lipnju, srpnju i kolovozu gotovo su rasprodani.

G. Marinić je izrazio veliko zadovoljstvo prodajom letova za morske destinacije jer je lipanj gotovo rasprodan, dok je na letovima u srpnju i kolovozu moguće pronaći tek tri do četiri mjesta.

Razlog ovako velikog interesa Osječana svakako su niske cijene jer su cijene karata na linijama Trade Aira oko 300 kuna, dok su one na linijama Croatia Airlinesa nešto skuplje ali još uvijek vrlo povoljne.

Direktor ZLO-a je najavio i mogućnost otvaranja još jedne linije prema Jadranu, konkretno prema Zadru. ZLO upravo prikuplja ponude čarter prijevoznika za letove za Zadar tijekom srpnja i kolovoza. Zadar je popularna destinaciju među Osječanima, a činjenica da su najveće gužve na letovima za Split djelomično je uvjetovana velikim brojem Osječana koji za Zadar idu preko Splita. U ZLO očekuju kako će nova linija biti dogovorena idućeg tjedna.

G. Marinić je još jednom pozvao Osječane koji na odmor žele ići avionom da termin rezerviraju što ranije jer postoji velika vjerojatnost da će svi termini tijekom sezone biti rasprodani.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mikulenas
Offline
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2017. 22:32 
Naslov: Great ! 
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije stvar u Zračnoj luci Osijek već o tržištu te zakonu ponude i potražnje. Nije isplativo uvesti let ako za njega nema potražnje s jedne strane, a dobre i prihvatljive cijene prijevoznika s druge. U zadnje 2 godine se od 1 linije došlo na 4-5 stalnih domaćih linija što je pohvalno ako uzmemo u obzir da je ovo Slavonija.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: