Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na osječkoj južnoj obilaznici jutros smrtno stradao motociklist

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2017. 10:34 
Naslov:  Na osječkoj južnoj obilaznici jutros smrtno stradao motociklist
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[09.06.2017. 12:55] Na osječkoj južnoj obilaznici jutros 9. lipnja oko 6:50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

Kako nam je priopćio glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec, na dijelu osječke južne obilaznice (na dionici između Ulice kneza Trpimira i Vinkovačke ceste) dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 36-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka.

Uslijed zasad neutvrđenih okolnosti, vozač motocikla je udario u zaštitnu ogradu između dva kolnička traka te je pao na kolnik pri čemu je, od zadobivenih ozljeda, na mjestu preminuo.

U cilju rasvjetljavanja događaja, PU moli svjedoke – očevice ove prometne nesreće da se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112, odnosno 192.

Neslužbeno doznajemo da je poginuli motociklist Zvonimir Šmit (36) iz Osijeka. Što se okolnosti pogibije tiče, policija je vrlo zatvorena po pitanju informacija jer se očevidom nije moglo točno utvrditi je li motociklist sam pao ili je u tragičnu nesreću umiješan još netko. G. Premec je rekao kako će se nastaviti provoditi sve potrebne radnje u cilju rasvjetljavanja svih činjenica vezano uz ovu nesreću.

Inače, ovo je deveta poginula osoba na cestama Osječko-baranjske županije u prvih pet i nešto mjeseci ove godine. Za usporedbu, u prvih šest mjeseci prošle godine bilo je šest poginulih, što znači da na našim cestama postoji negativan trend. Iz PU stoga još jednom upozoravaju ranjive skupine u prometu, a to su prije svega biciklisti i motociklisti, na maksimalan oprez i poštivanje svih prometnih znakova kako bi se ovakve tragedije izbjegle.



Tekst: Osijek031.com


[09.06.2017. 10:34] Iz Policijske uprave osječko-baranjske priopćili su kako se na osječkoj južnoj obilaznici (na dionici između Ulice kneza Trpimira i Vinkovačke ceste), jutros 9. lipnja oko 6,50 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

U cilju rasvjetljavanja događaja, PU moli svjedoke – očevice ove prometne nesreće da se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112, odnosno 192.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Cacan/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: