Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Osječka tvrtka Inchoo dobila Zlatnu kunu u kategoriji malih tvrtki

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2017. 8:28 
Naslov:  [VIDEO] Osječka tvrtka Inchoo dobila Zlatnu kunu u kategoriji malih tvrtki
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek najuspješnijim tvrtkama s područja županije dodijelila je tradicionalno priznanje „Zlatnu kunu“.

Zlatnu kunu ponovno su dobile najbolje i najuspješnije tvrtke u Osječko - baranjskoj županiji. „Zlatnu kunu“ u kategoriji malih tvrtki dobila je tvrtka Inchoo d.o.o. Osijek za izradu web aplikacija, marketing i dizajn. „Zlatnu kunu“ u kategoriji srednjih tvrtki dobila je tvrtka Kanaan d.o.o. iz Donjeg Miholjca, jedini domaći proizvođač čipsa i ostalih snack proizvoda u Hrvatskoj, dok je DS Smith Belišće Croatia d.o.o. iz Belišća dobio „Zlatnu kunu“ u kategoriji velikih tvrtki.

Pozdravljajući dobitnike predsjednik Županijske komore Zoran Kovačević istaknuo je kako raduje činjenica da nagrađene tvrtke imaju odlične izvozne rezultate jer je jedan od najvažnijih kriterija za dodjelu priznanja upravo orijentiranost izvozu. Nagrađene tvrtke izvoze u prosjeku od 40 do 80% svoje proizvodnje.

Kovačević je naglasio kako je ovo treća godina zaredom u kojoj osječko-baranjsko gospodarstvo bilježi rast ukupnog prihoda koji je ove godine rastao 11% i premašio 24 milijarde kuna robne razmjene, a ukupna dobit je 500 milijuna kuna. I ostali rezultati su vrlo dobri, vanjsko-trgovinska razmjena raste, prošle godine je prvi put prešla 5 milijardi kuna, a pozitivan saldo je iznosio 2 milijarde kuna. Ulaganja u dugotrajnu imovinu pokazuju rast od 40% gdje posebno prednjači prerađivačka industrija u segmentu prehrambene industrije i proizvodnje papira, zatim poljoprivreda te vodoopskrba i odvodnja.








Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook


Pročitajte i..
Inchoo uselio u nove urede na krovu Supera!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: