Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zaklada "Novo sutra" dodjeljuje 20 studentskih stipendija za akademsku godinu 2017./2018. [natječaj]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65444
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.06.2017. 8:09 
Naslov:  Zaklada "Novo sutra" dodjeljuje 20 studentskih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.
20.06.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Zakladi Novo sutra vjerujemo da radeći zajedno naše okruženje možemo učiniti boljim mjestom gdje se izvanredni mladi ljudi obrazuju bez obzira na materijalni status. Mladima želimo pomoći da razviju i ostvare svoj puni potencijal. Namjera nam je poticanjem izvrsnosti ulagati u budućnost Slavonije i Baranje. Stipendije dodjeljujemo po kriteriju izvrsnosti studenata s naglaskom na socio-imovinski status.

Studenti koji se prijavljuju na natječaj moraju imati prebivalište u jednoj od ovih slavonskih županija: Vukovarsko–srijemska, Osječko–baranjska, Požeško- slavonska, Brodsko-posavska ili Virovitičko-podravska.

Za natječaj mogu konkurirati studenti koji pohađaju studijske programe u području:
Prirodnih znanosti: matematika, fizika, kemija;
Tehničkih znanosto: elektrotehnika, računarstvo, rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo, kemijsko inženjerstvo, strojarstvo te
Društvenih zanosti: ekonomija, pravo.

Konkurirati mogu isključivo studenti 2. godine fakulteta (koji u jesen 2017. upisuju 3. godinu).

Visina stipendije iznosi 1.500,00 Kn, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Kandidat koji prima stipendiju u ovoj akademskoj godini ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj. Po završetku studija, stipendisti su se dužni javiti nekom od trgovačkih društava ENNA grupe kako bi im se, u okviru potreba Grupe, ponudilo zaposlenje.

Prijava se obavlja isključivo putem online obrasca na ovoj stranici. Prilikom formiranja užeg kruga studenata koji konkuriraju na natječaju, studenti će biti pozvani da dostave dokumentaciju propisanu natječajem. Molimo vas da pažljivo pročitate uvjete natječaja, a zatim ispunite obrazac prijave. Prijava je moguća od utorka, 20. lipnja 2017.

KLIK: Prijavi se!





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: