Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Gospodarskoj zoni Antunovac uskoro započinje gradnja Poduzetničkog inkubatora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.06.2017. 12:54 
Naslov:  U Gospodarskoj zoni Antunovac uskoro započinje gradnja Poduzetničkog inkubatora
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Općini Antunovac odobren je EU projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora – RODA koji će se graditi u Gospodarskoj zoni Antunovac.

Projekt je ukupne vrijednosti 21,4 milijuna kuna, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 93%, odnosno oko 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner je Agencija RODA d.o.o. s uključenih šest suradničkih organizacija s područja Osječko-baranjske županije.

Objekt će biti energetski učinkovit, veličine 3.179 m2 s ukupno 35 uredskih i 2 poslovno proizvodna pogona, konferencijskom dvoranom, 2 coworking prostora, hardverskim sobama za aditivne tehnologije 3D printanja i u njemu će usluge pružati dvije poduzetničke potporne institucije.

Provedba projekta će trajati dvije godine, a po završetku provedbe projekta u visoko-tehnološki opremljenim poslovnim prostorima u inkubatoru će se otvoriti mogućnost za rad preko 150 zaposlenika.



Od projekta se očekuje uspostavljanje i pružanje novih i inovativnih usluga poduzetnicima, posebno onima u području novih tehnologija kao i poduzetnicima koji razvijaju nove proizvode i usluge ili su komplementarne njima. Njime će se također značajno doprinijeti poboljšanju rada s postojećim poduzetnicima u Gospodarskoj zoni, pripremi i provedbi njihovih projekata te osnivanju novih tvrtki.

Inače, Općina Antunovac proteklih se godina dokazala na realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata uz korištenje sredstava EU fondova. Na dostupne natječaje prijavljeni su razvojni projekti vrijednosti oko 48 milijuna kuna, a očekuje da će ih u 2017. godini biti još više.



[klik za uvećanje]


Tekst: Osijek031.com
Foto: Općina Antunovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: