Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade: Mala škola životnih vještina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2017. 17:51 
Naslov:  Info-centar za mlade: Mala škola životnih vještina
Od 07.06.2017. 11:00 do 09.06.2017. 10:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Regionalni info-centar za mlade Osijek u okviru svojih aktivnosti organizira i poziva mlade na sudjelovanje u programu Male škole životnih vještina, koja se svake godine događa s ciljem osnaživanja mladih i njihovih socijalnih vještina.

Teme koje obuhvaća “Mala škola” jesu: procjena osobnih potencijala mladih, značaj komunikacijskih vještina, samopouzdanje i pozitivna slika o sebi, samopredstavljanje, predstavljanje poslodavcu, pisanje životopisa i motivacijskog pisma.

S obzirom da su radionice tematski povezane i čine cjelinu, predviđeno je da mladi koji se prijave za sudjelovanje, sudjeluju na sve četiri radionice.

Mala škola životnih vještina namijenjena je prvenstveno studentima i nezaposlenima, ali prijaviti se mogu i druge zainteresirane mlade osobe. Program se sastoji od 4 poludnevne radionice, od kojih će zadnju, četvrtu radionicu, voditi predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe u Osijeku.

Radionice u ovogodišnjoj “Maloj školi životnih vještina” će se održati 7., 8., 9. lipnja (srijeda, četvrtak, petak) te 14. lipnja (srijeda) 2017., u vremenu od 11 do 15 sati.

Program radionica će pomoći mladima u njihovom osobnom razvoju, stjecanju određenih vještina, razumijevanju i boljem snalaženju s izazovima prijelaza u svijet odgovornosti, prvenstveno izlaskom na tržište rada.

Mladi, koji žele razvijati svoje životne vještine, mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na poveznici:

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: