Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Državna ergela Lipik: 10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.05.2017. 15:06 
Naslov:  Državna ergela Lipik: 10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik [2017.]
03.06.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Državna ergela Lipik u cilju obilježavanja obljetnice povratka konja u Lipik organizira manifestaciju pod nazivom „10. obljetnica povratka konja u ergelu Lipik“, koja se održava u subotu, 3. lipnja 2017. godine.

Ergela će svoja vrata otvoriti velikom broju gostiju uz cjelodnevne programe događanja namijenjene svim dobnim uzrastima, posebno najmlađima. Svečani mimohod ulicama grada, konjička predstava uz glazbu, programi za djecu, jahanje, igre i radionice uz animatore i vožnje fijakerima, planirane su aktivnosti uz ostali atraktivni dio turističke ponude.

U centralnoj konjičkoj predstavi koju vodi gosp. Branko Uvodić, uz Državnu ergelu Lipik, Državnu ergeli Đakovo, te brojne Konjogojske udruge iz Slavonije, predstavit će se i posebni gosti sa svojim atraktivnim nastupima: Državna ergela Lipica sa „Školom nad zemljom“ i Državna ergela Szilvasvarad sa točkom svjetski poznate trenerice lipicanaca Edit Kappel.

Sama obljetnica obogatiti će se predstavljanjem OPG-ova iz županije koji će posjetiteljima omogućiti kupovinu tradicionalnih i autohtonih domaćih proizvoda.
Pridružite nam se 03. lipnja na danu obilježavanja povratka lipicanaca koji su nakon 16 godina izbivanja iz Hrvatske ponovno vraćeni u matične štale i grad Lipik.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: