Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BIOS: Jednodnevna edukacija "Lajkaj uspjeh"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2017. 10:53 
Naslov:  BIOS: Jednodnevna edukacija "Lajkaj uspjeh"
21.06.2017. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Digitalna agencija Bamboo Lab 21. lipnja 2017., organizira Lajkaj uspjeh - jednodnevnu edukaciju o Facebook oglašavanju. Edukacija je namijenjena prvenstveno vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima marketinga i prodaje na području Slavonije koji žele unaprijediti svoje poslovanje i prodaju uz pomoć Facebook oglašavanja te studentima koji žele unaprijediti svoju zapošljivost. Istraživanja su pokazala kako će Facebook oglasi donijeti tvrtkama više potencijalnih kupaca u 2017 nego bilo koji drugi plaćeni kanal.

Kroz predavanja, studije slučaja i praktično svladavanje Facebook oglašivačke platforme, polaznici će steći potrebno znanje za uspješno postavljanje kampanja, njihovu optimizaciju te mjerenje i analizu rezultata. Također će se upoznati i s novim mogućnostima poput izrade oglasa unutar Instagram Storyja. Svaki polaznik će na kraju edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Jednodnevna edukacija će se održati u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Cijena je 1.500 kuna + PDV, no tvrtke mogu ostvariti grupni popust od 20% ako do 1. lipnja prijave 2 ili više sudionika, a studenti mogu ostvariti popust od 50%. Prijave su na webu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: