Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ugašen požar u objektu bivše Kožare

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2017. 8:31 
Naslov:  Ugašen požar u objektu bivše Kožare
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sinoć oko 19:30 sati djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka dobili su dojavu o požaru koji je izbio unutar objekta bivše Kožare u Kišpatićevoj ulici u Donjem gradu.

Tri vozila JPVP-a i jedno vozilo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji grad odmah su izašli na teren. Desetak ljudi gasilo je požar koji je ubrzo stavljen pod kontrolu.

Požar su prouzročili zaostali industrijski materijali i otpad koji se još uvijek nalazi u krugu tvornice koja već odavno ne radi. Naime, iz tvornice su odneseni strojevi i sve vrijedno, ali su ostale velike količine lako zapaljivog otpada i kemikalija.

Prema riječima zapovjednika osječkog JPVP-a Pere Čemana, u posljednjih nekoliko godina bilo je desetak intervencija u tom objektu uzrokovanih zapaljenjem zaostalog otpada i kemikalija i to je problem na koji su učestalo upozoravali nadležne ali do sada se ništa nije poduzelo da se prostor Kožare očisti. Poseban je problem to što se djeca tamo često igraju i samo igrom slučaja do sada nitko nije bio ozlijeđen.















Tekst: Osijek031.com
Foto: Vatrogasci Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: