Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Boris Crnković postao najmlađi dekan u povijesti EFOS-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2017. 9:27 
Naslov:  Boris Crnković postao najmlađi dekan u povijesti EFOS-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na izbornoj sjednici Fakultetskog vijeća osječkog Ekonomskog fakulteta održanoj prošlog tjedna, izv.prof.dr.sc. Boris Crnković izabran je za novog dekana EFOS-a velikom većinom glasova članova Vijeća.

39-godišnji Boris Crnković time je postao najmlađi dekan u povijesti ovog fakulteta. Na Ekonomskom fakultetu zaposlen je kao izvanredni profesor od 2015. godine i predaje niz kolegija, uključujući agrarnu ekonomiju, ekonomiku poljoprivrede, globalizaciju i menadžment itd.

Crnković je izabran na temelju predstavljenog programa koji se zalaže za promjene u načinu funkcioniranja Fakulteta. Crnković između ostalog predlaže osuvremenjivanje studija, izradu novih studijskih programa koji će biti usklađeni s potrebama tržišta rada, pokretanje cjelovitog studijskog programa na engleskom jeziku, intenziviranje suradnje s realnim sektorom te državnom i lokalnom samoupravom, poticanje nastavnika na izvrsnost te uspostavu ureda na Fakultetu koji bi studentima pomagao u traženju posla nakon završetka studija.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ana tadić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: