Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Proslava Dana Sveučilišta [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65663
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.05.2017. 10:32 
Naslov:  Proslava Dana Sveučilišta [2017.]
Od 30.05.2017. 16:00 do 02.06.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[31.05.2017.] U prigodi obilježavanja Dana Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Umjetnička akademija u Osijeku, Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pozivaju vas u petak, 2. lipnja 2017., na Umjetničkoj akademiji u Osijeku (Kralja Petra Svačića 1/F):

u 22:00 h na promociju filma o Zagrebačkoj filharmoniji „Kada jedna nota slijedi drugu…“; Mo. Dmitrij Kitajenko i Zagrebačka filharmonija

Dokumentarni film autorice Sande Vojković u produkciji HRT-a
Film obuhvaća recentne snimke koncerata Zagrebačke filharmonije s jednim od najvećih dirigenata današnjice Dmitrijem Kitajenkom. Njegova životna priča o profesionalnom putu isprepliće se s povijesnim trenutcima Zagrebačke filharmonije i njenim šefovima dirigentima – Milanom Horvatom, Lovrom pl. Matačićem, Mladenom Bašićem, Pavlom Dešpaljem, Kazushi Onom i Vjekoslavom Šutejem.

„Tajna velikog umjetnika je da će iz nepoznatih razloga posvetiti svu svoju snagu i život samo da bi bio siguran da jedna nota slijedi drugu… I pruži nam osjećaj da ima nešto dobro na svijetu.“ (Leonard Bernstein)

u 23:55 h na prigodan koncert „Meeting Point 2“; Goran Končar, Zvjezdan Ružić i Ljerka Končar Gamulin feat. Ines Tričković

Koncert koji spaja violinu, violončelo, jazz vokal i piano
Prof. Goran Končar, violinist svjetske reputacije, zajedno s jazz pijanistom Zvjezdanom Ružićem i violončelisticom Ljerkom Končar Gamulin, uvodeći impresivni vokal Ines Tričković, kojemu je prilagodio novi repertoar, spaja klasične autore i prestižne jazz standarde.

Ulaz na oba događanja, promociju filma i koncert, je besplatan.


[29.05.2017.] U utorak, 30. i srijedu, 31. svibnja 2017. godine održat će se proslava Dana Sveučilišta u povodu 42. akademske godine od osnutka Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku i 310. godina visokog školstva u Osijeku i 27. godine kako osječko Sveučilište nosi ime biskupa J.J. Strossmayera.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: