Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Koncertom Zorana Predina udruga Breza proslavila 15. rođendan

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65753
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.05.2017. 9:52 
Naslov:  Koncertom Zorana Predina udruga Breza proslavila 15. rođendan
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka jučer je proslavila svoj 15. rođendan prigodnim koncertom i domjenkom u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

U društvu velikog broja gostiju – djelatnika, suradnika, prijatelja udruge, poslovnih partnera te djece korisnika stambenih zajednica – rođendanska proslava započela je prikazivanjem dokumentarnog filma „Nešto o životu“ redatelja Nebojše Slijepčevića o Socijalno-terapijskoj zajednici Breza, nakon kojega je predsjednica udruge Breza Suzana Vargović podijelila bukete cvijeća djelatnicama Breze.



Proslava se nastavila druženjem i domjenkom u dvorištu kazališta uz glazbu DJ-a i rođendansku tortu koju je poklonio osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić. Program se potom preselio u kazališnu dvoranu gdje je nastupio popularni slovenski kantautor Zoran Predin solo akustičnim koncertom tijekom kojega je, uz brojne viceve i pošalice, izveo neke od svojih najvećih hitova. U pjesmi „Vilenjak“ pridružile su mu se Meri i Anita iz dua Meritas, prijateljice Breze koje su također pomogle da ovaj nastup i cijela proslava budu događaj za pamćenje.



A portal Osijek031 čestita rođendan Brezi i želi im još mnogo godina uspješnog rada s mladima.









Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: