Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Siesta club - cafe: Nera Talan / Osijek all stars band live

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2017. 13:16 
Naslov:  Siesta club - cafe: Nera Talan / Osijek all stars band live
27.05.2017. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Siesti:

Subota, 27. svibnja 2017.
Mlada i ambiciozna studentica i glazbenica Nera Talan u subotu 27. svibnja 2017. prvi puta će nastupiti u osječkom SIESTA CLUB-CAFE-u sa svojim izvrsnim akustičnim programom.

Repertoar covera koji će Nera izvoditi sastoji se od stranih alternativnih bendova i izvođača : Arctic Monkeys, The Black Keys, Lana Del Rey, Amy Winehouse i slično, te od lakših soul/jazz/r'n'b/blues izvođača tipa St. Vincent, Lianne La Havas i drugih.
Početak nastupa je u 20:30.

Ulaz je slobodan, a vaša mjesta možete rezervirati na E-mail:
clubcafesiesta[at]gmail[dot]com




Osijek all stars band live u sastavu Zlatko Barač- klavijature i saksofon, Damir Mihić-gitara i Dario Hleb-bas gitara uz ekskluzivnog gosta Ratka Divjaka nastupiti će na terasi kultnog mjesta urbane glazbe SIESTA Club-Cafe-a Osijek u subotu 27. svibnja 2017. od 12h.

Gostovanje legendarnog, izvanrednog glazbenika i bubnjara grupe „DINAMITI“ i „TIME“ Ratka „Rale“ Divjaka u našem gradu, koji je osječku glazbenu scenu afirmirao diljem Europe, razlog je okupljanja OSIJEK ALL STARS BAND-a i podnevne svirke na osječkoj špici u središtu grada u SIESTA Club-Cafe-u.

Ovaj iznimni događaj nije namijenjen samo glazbenim sladokuscima, nego i svim urbanim građanima Osijeka i u svakom slučaju je vrijedan pažnje u svrhu promidžbe rock i jazz glazbe u našem gradu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: