Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan kulturne raznolikosti [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65653
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2017. 13:17 
Naslov:  Dan kulturne raznolikosti [2017.]
27.05.2017. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga KultAkt vas poziva na Dan kulturne raznolikosti u subotu, 27. svibnja 2017., u 14:00, u Drven parku, Perivoj kralja Tomislava, kod Tvrđe.

Projekt obilježavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti nastao je u suradnji s udrugama IAESTE Osijek, AIESEC Croatia, ESN Osijek, PRONI Centrom za socijalno podučavanje i Savjetom Mladih Grada Osijeka, te uz pomoć Grada Osijeka.
Kao i prošle godine, Dan kulturne raznolikosti provodimo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi piknika, ali ovoga puta u proširenoj verziji. Osim piknika, upoznavanja i druženja s praktikantima koji su nam iz raznih država privremeno pristigli u Osijek, očekuje vas i okrugli stol na otvorenom pod nazivom "Multikulturalizam". Za sudjelovanje na okruglom stolu potrebna je prijava - http://bit.ly/2qlgB5Q, dok su sve ostale aktivnosti otvorene za javnost. Organizatori su osigurali besplatne grickalice i piće, vaše je samo da ponesete dobru volju i vidimo se u subotu!

Program:

14:00 h - Okupljanje i uvodni pozdrav. Podjela okupljenih u skupine.
14:15 h - Okrugli stol ( Strani i domaći studenti u okruglom stolu razmjenjuju mišljenja o temi postaje li Osijek multikulturalno središte regije i poželjna destinacija za studente na razmjeni.)
15:00 h - Info točke i izrada smjernica za unapređivanje sadržaja za strane studente
Strani studenti dobivaju priliku upoznati Hrvatsku i Osijek kroz četiri info točke: Hrvatska i Osijek, povijest Osijeka, Sveučilište J.J. Strossmayer i osječka ekonomija.
Osječki studenti dobivaju priliku razmijeniti dojmove s okruglog stola i raditi na stvaranju smjernica za unapređivanje sadržaja za studente na razmjeni.
16:00 h - Kviz (Strani studenti se natječu u kvizu na osnovi znanja stečenog na info točkama. Pobjednici dobivaju prikladne nagrade.)
16:20 h - Predstavljanje smjernica za unapređivanje sadržaja ( Osječki studenti predstavljaju svoje smjernice za unapređivanje sadržaja za studente na razmjeni i pozivaju strane studente na komentare.)
16:45 - Piknik (Neformalni dio dana, organizatori osiguravaju društvene igre te prostor za neformalno druženje uz besplatnu hranu, piće, grickalice i glazbu.
Volonteri pozivaju građane na piknik i sudjelovanje u nagradnoj igri „upoznaj kulturne raznolikosti“.)
19:50 h - Završna riječ (Zahvala na sudjelovanju i zatvaranje piknika.)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: