Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Branimir Glavaš: DEMANTIJ na današnju izjavu bivšeg župana Osječko-baranjske županije Vladimira Šišljagića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65733
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2017. 13:08 
Naslov:  Branimir Glavaš: DEMANTIJ na današnju izjavu bivšeg župana Osječko-baranjske županije Vladimira Šišl
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom današnje izjave bivšega župana Vladimira Šišljagića na VI. Međunarodnom znanstvenom simpoziju Gospodarstvo istočne Hrvatske - vizija i razvoj u kojoj je komentirao odluku HDSSB-a o davanju podrške Ivanu Anušiću (HDZ) u drugom krugu izbora a u kojoj je rekao:

„Evo sada sam od vas čuo. Vjerojatno je bila tiskovna ili tako nešto, da je Glavaš dao potporu HDZ-u na lokalnoj razini u Županijskoj skupštini. Ne znam da li treba bilo kakav komentar, ali ako je to stabilna većina, neprijatelja HDSSB-a Glavaša s jedne strane, i HDZ-a sa druge strane onda ne znam kud to vodi.“, dajem slijedeći DEMANTIJ:
Laž je bivšeg župana Vladimira Šišljagića da je upravo „sada“ čuo od novinara da je „Glavaš dao potporu HDZ-u na lokalnoj razini u Županijskoj skupštini, jer je potporu HDZ-u u drugom krugu lokalnih izbora gospodinu Ivanu Anušiću dalo Predsjedništvo HDSSB-a na sinoćnjoj telefonskoj sjednici Predsjedništva za koju sam i ja glasao kao član Predsjedništva HDSSB-a po dužnosti.

Laž je bivšega župana Vladimira Šišljagića da je za tu političku odluku saznao od novinara, jer je za tu odluku vodstva stranke saznao još prije tri dana kada je poslao vlastitu kćer Dinu Šišljagić na razgovor jednom od dva čelna čovjeka stranke kako bi pridobio vijećnike HDSSB-a u Županijskoj skupštini riječima kako se „tata na njih ne ljuti“ . Čelnik stranke je osobno kćeri Vladimira Šišljagića tom prilikom rekao kako tu Šišljagićevu želju HDSSB neće ni razmatrati, a kamo li prihvatiti, jer osim što sa njime nema razgovora, tako i iz razloga što su razgovori sa HDZ-om zaključeni.

Ovaj čin je još jedan dokaz patološkog lažova Vladimira Šišljagića, kako je potpuno izgubio politički kompas i da je potpuno svjestan što ga čeka nakon poraza u drugom krugu izbora. Sa Šišljagićem kao izdajnikom bivše vlastite stranke neće biti nikakvog razgovora, jer izdajnici su nešto najgore što može karakterizirati ljudsku vrstu i za njega je nakon lokalnih izbora osiguran jedino deveti krug Danteova pakla.

Tekst i foto: Branimi Glavaš

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: