Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Baranja: Biciklijada "Deer & Bike" @ Draž

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2017. 9:27 
Naslov:  Baranja: Biciklijada "Deer & Bike" @ Draž
03.06.2017. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Biciklisti svim osjetilima okusili Draž Baranje


Nova udruga s područja Valpovštine Karašicka Republika 3. lipnja 2017. s početkom u 12 sati, organizira zanimljivu biciklijadu Deer & Bike // Draž Baranje.

Prije nekoliko mjeseci mladi s područja Belišća i Valpova proglasili su Karašicku republiku kako bi barem za vrijeme fašnika ujedinili ove spojene, ali često i razdvojene gradove. Tri mjeseca kasnije na temeljima spontane inicijative osnovana je udruga – platforma kreativnih pojedinaca s ciljem promocije kulture, sporta i turizma Slavonije i Baranje. Iako u Upravnom i Nadzorni odboru vlada podjednak broj Belišćana i Valpovčana, pozivaju proaktivnih ljude iz drugih dijelova Slavonije da se priključe udruzi i kroz nju ostvare svoje vizije i potencijale. Prvim događanjem odmah će zakoračiti u susjednu Baranju, točnije prostor općine Draž gdje će se 3. lipnja održati Deer & Bike biciklijada kojom žele promovirati turističke potencijale ove najisturenije baranjske općine, ali i progovoriti o jelenima kao turističkom resursu za gledanje (tzv. Deer watching). Biciklijada će pružiti doživljaj svega onoga što Baranja nudi, od dunavskih šuma i ritova, Banskog brda i prostrane ravnice do kušanja lokalnih proizvoda i upoznavanja šokačke kulturne baštine. Osim vožnje uz Dunav i cvrkut ptica, penjanje i spuštanje surducima te neizostavnog pogleda u Batini, biciklisti će na kraju posjetiti Šokačku kuću u Topolju i zastati na manifestaciji Baranjski bećarac. Duljina rute iznosi 50, odnosno 30 kilometara za one u slabijoj kondiciji. S ozbzirom da se na području općine nalaze najveća krda jelanske divljači u Hrvatskoj, postoji velika vjerojatnost da ćete vidjeti košutu, srnu ili jelena.

Biciklijada je rekreativnog karaktera te će se brzina prilagoditi vrsti podloge i strukturi biciklista. Više informacija o kotizaciji i delicijama koje ćete degustirati u Baranji možete pronaći na facebook stranicama Karašicka Republika i Draž Baranje.

Prijave:

[klik za uvećanje]



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: