Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dora Gašparović iz o.š. Ivana Filipovića proglašena najosmašicom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2017. 10:34 
Naslov:  Dora Gašparović iz o.š. Ivana Filipovića proglašena najosmašicom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Po 14. put za redom proglašeni su osječki najosmaši.

Svečana dodjela priznanja „Najosmaš“ održana je u Hotelu Osijek. Iz trideset osječkih osnovnih škola izabrano je 60 najboljih i najsvestranijih osmaša od kojih je deset nagrađeno prigodnim nagradama.

Ovve godine dominirale su mlade dame: treće mjesto osvojila je Ivana Olujić iz o.š. Tina Ujevića, drugo mjesto pripalo je Ivani Lerinc iz o.š. Mladost, dok je najosmašicom proglašena Dora Gašparović iz o.š. Ivana Filipovića. Ona je dobila glavnu nagradu: novi laptop i komplet ulaznica za ZOO vrt za cijeli razred.

Za titulu najosmaša natječu se najbolji, najuspešniji i najsvestraniji osmaši kod kojih se vrednuju uspjeh i ocjene u školi te rezultati na državnim natjecanjima.

Simpatična Dora rekla je kako uz školske obaveze i natjecanja ima dovoljno vremena za druženje s prijateljima, za zabavu i hobije. Ova nagrada bit će joj podstrek da nastavi postizati dobre rezultate i u srednjoj školi.

Natjecatelje je pozdravio i gradonačelnik Ivica Vrkić koji je najavio otvaranje Centra za izvrsnost gdje će Grad financijski podupirati obrazovanje nadarenih učenika. Za tu potrebu iz gradskog proračuna za ovu godinu će se izdvojiti pola milijuna kuna.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osnovna škola Ivana Filipovića Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: