Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najmasovnije okupljanje zaposlenika - Magenta 1 B2B run [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2017. 11:25 
Naslov:  Najmasovnije okupljanje zaposlenika - Magenta 1 B2B run [2017.]
29.06.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[28.6.2017.] MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje u Hrvatskoj ovog četvrtka gostuje u Osijeku gdje će više od 530 djelatnika iz 43 kompanije pokazati da u Slavoniji itekako ima želje za sportskim druženjem i razmjenom poslovnih iskustava u opuštenoj atmosferi.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovo jedinstveno poslovno–sportsko događanje na kojem će se trkačima prigodnim govorom obratiti i zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka g. Boris Piližota.

Start utrke i druženje za natjecatelje i njihove navijače održat će se ispred Veslačkog kluba Iktus, Šetalište kardinala Franje Šepera, u četvrtak, 29. lipnja 2017., s početkom u 18 sati.


[24.05.2017.] U prva dva izdanja poslovno-sportsko događanje MAGENTA 1 B2B RUN pozicioniralo se kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, a odličan početak ovogodišnjeg izdanja u Splitu u kojem je sudjelovalo čak 500 trkača, najavio je još jednu uspješnu sezonu. Svoje treće izdanje MAGENTA 1 B2B RUN nastavlja u Osijeku, u četvrtak, 29. lipnja 2017., a za prijave je ostalo još manje od tjedan dana.

MAGENTA 1 B2B RUN, najpopularnije poslovno događanje u Hrvatskoj, namijenjeno je zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine na njemu je sudjelovalo više od četiri tisuće trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija. Cilj događanja je da potakne zaposlenike na usvajanje zdravih životnih navika kako bi lakše svladavali privatne i poslovne izazove. Zaljubljenici u trčanje u srcu Slavonije trčat će stazom dugom pet kilometara.

„MAGENTA 1 B2B RUN događanje je kojem je cilj druženje, umrežavanje i bolja suradnja između zaposlenika. Stoga nam je od iznimne važnosti da i kompanije izvan Zagreba imaju priliku sudjelovati na ovom događanju koje spaja sport i druženje te koje se pokazalo učinkovitim alatom za povećanje zadovoljstva zaposlenika. Nakon Splita i Rijeke, našu turneju nastavljamo u Osijeku čemu se izuzetno veselimo jer smo sigurni da će Slavonci ostvariti odlične rezultate“, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Sve tvrtke iz Osijeka kao i iz cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu to napraviti kroz obrazac za prijave sve do 29. svibnja putem službene web stranice: b2brun.hr/.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: