Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dani Slovenije u Slavoniji [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2017. 15:56 
Naslov:  Dani Slovenije u Slavoniji [2017.]
Od 29.05.2017. 16:00 do 30.05.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine, započinju dani Slovenije u Slavoniji, u sklopu kojih će produbljivati kulturne i gospodarske veze između Slovenije i Hrvatske - konkretnije, sa Slavonijom.

Nakon uspješnog predstavljanja slovenskih filmova u listopadu prošle godine u kinu Urania, odlučili su napraviti korak dalje i Sloveniju predstaviti s više događaja na području kulture i gospodarstva. Partneri su Kinematografi Osijek, Muzej likovnih umjetnosti Osijek, Slovensko-hrvatski poslovni klub, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek i Slovensko kulturno društvo Stanko Vraz.

Ponovo predstavljaju slovenske filmove, a dodatno još fotografsku izložbu. U kinu Urania moći će se pogledati tri slovenska filma; film za mladež Nika, koji će 29. svibnja 2017. godine otvoriti dane Slovenije u Slavoniji, nagrađeni triler Noćni život te Dolinu mira – film iz 1956. godine u restauriranoj verziji, koja je bila predstavljena prošle godine u Cannesu.

U utorak, 30. svibnja 2017. godine, u Muzeju likovne umjetnosti u Osijeku otvorit će se izložba suvremene slovenske fotografije "Najljepše mjesto na svijetu", koja je bila prošle godine postavljena i u Zagrebu u Klovićevim dvorima.

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Osijek, organiziramo također vrlo zanimljivu i aktualnu konferenciju Suvremeni trendovi u kontinentalnom turizmu, koja će se održati 30. svibnja u Županijskoj komori Osijek. Predstavljeni će biti neki od uspješno ostvarenih turističkih projekata. Sudionici iz Hrvatske i Slovenije razgovarat će o mogućnostima razvoja nove turističke ponude u Slavoniji i Baranji.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jacika
Offline
Ukupno postova: 296
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2017. 6:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jako.gala.program..pa,.od."soseda".smo.imali.i.primjer.kako.valja.,čim.prije,.izjuriti.iz.loše."federacije"!!!.Pritom.raditi.u.cilju.razvitka.i.šireg.društva..,u.svim.sferama.života.i.rada..pa.zato.hvala.i.redakciji.Osijek031.com..za.programe.do.u.detalje................'ajm'o.svi.i.u.HGK.radit'..i.pratiti.tuđe.rezultate.,te.tako.postizati.i.svoje....................,uz.različite.vidove.poslova..pa.i.kroz."igru",.užitak..itd.?!Smile))<3

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: