Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Park kralja Držislava: Dans le Sofa @ kod Školjke

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2017. 12:02 
Naslov:  Park kralja Držislava: Dans le Sofa @ kod Školjke
27.05.2017. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Alliance Française Osijek u sklopu ovogodišnje Frankofonije priprema cjelodnevni program u suradnji s Kreativnom agencijom Advertom i popularnom In da Sofom koja će se ovog puta održati u znaku Francuske pa tako mijenja ime u Dans le Sofa. Iako bi većina na prvu pomislila da u prijevodu to znači „plesati sa sofama“, ipak nije tako. No, ne budite tužni jer plesa će biti na pretek, a i ponude pića nakon čega ćete znati i koju riječ francuskog više.

U subotu 27. svibnja 2017., u Parku kralja Držislava, kod “Školjke”, pridružite nam se od 14 sati na cjelodnevnom programu radionica za djecu i odrasle, kvizu, foto natječaju te koncertu prvog francusko-hrvatskog benda Drvored.

Program:

 
14:00 - 23:00 h - Dj Kema 
14:30 - 16:00 h - Pozdrav iz Francuske / Bonjour de France  
Skriveno: 
Očekuje vas radionica izrade razglednica iz Francuske te mini kviz za djecu stariju od 6 godina. Posjetite radionicu, dovedite djecu i iskoristite super priliku da se klinci upoznaju s konceptom slanja i postojanja razglednica i to francuskih. Možete im objasniti da je to e-mail vašeg vremena!

16:00 - 17:30 h - Parlez-vous français? 
Skriveno: 
Radionica Parlez-vous français? Idealna prilika da se naučite predstaviti na francuskom jeziku i tako izbjegnete neugodne situacije prije pitanja dans lequel une canette de bière?

Nakon radionice sve zainteresirane sudionike snimiti ćemo kako se predstavljaju na francuskom, a video postaviti na FB event „Dans le sofa kod Školjke I 27.05.“
Najuspješniji po izboru tima Francuske Alijanse osvaja 30 sati intenzivnog tečaja francuskog za početnike!

18:00 - 19:30 h - Le kviz: kviz o poznavanju Frankofonije!
Skriveno: 
Probudite u sebi Deana Kotigu i suprotstavite se Takiru svojim izvrsnim znanjem odgovora na pitanja o Frankofoniji. Le pitanja neće biti le teška, tako da se ne morate le bojati da to nije za vas. Svi sudionici kviza na poklon dobivaju platnenu vrećicu Frankofonije, a oni najuspješniji imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade:
1. Nagrada: tečaj francuskog jezika u trajanju od 30 sati!
2. Nagrada: butelje francuskog vina!
3. Nagrada: godišnja članarina za digitalni kulturni portal!


21:00 h - Koncert: DRVORED
Skriveno: 
Ako još niste čuli za Drvored i njihove odlične singlove, došao je trenutak kad ćete svoje uši razveseliti novim hitovima i vaše noge novim pokretima!

Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona. Drvored je pravi mali orkestar koji nezaustavljivo briše plesni podij ispred sebe svojom glazbom koju su saželi u jednu riječ – balkankan!

Arhelino je naziv njihovog prvog albuma koji broji 15 odličnih pjesama i predstavlja bend u punom efektu. Od romantičnih tekstova na hrvatskom i francuskom preko revolucionarnih truba i world music elemenata do brzih ska ritmova Drvored lakoćom miješa žanrove i uvodi slušatelja u njihov svijet obojan velikom brass sekcijom.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: