Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatne vježbe pod osječkim nebom [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65680
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2017. 11:27 
Naslov:  Besplatne vježbe pod osječkim nebom [2017.]
Od 03.06.2017. 10:00 do 26.08.2017. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljeto nam se polako ali sigurno bliži, a Centar kulture tijela Gea za najtoplije godišnje doba poklanja Osječankama i Osječanima te svima koji im se žele pridružiti čak 3 mjeseca besplatne rekreacije pod vedrim, osječkim nebom na promenadi. Akcija Besplatne vježbe pod osječkim nebom održava se ovoga ljeta četvrtu godinu za redom, svake subote u lipnju, srpnju i kolovozu, u 10 sati prije podne, kod zdenca na osječkoj promenadi.

Pozvani su apsolutno svi, od redovitih vježbača, preko rekreativaca koji povremeno ili stalno vježbaju sami ili u nekom od osječkih centara, do početnika koji se još nisu okušali u rekreaciji. Sve što vam treba su patike, veliki ručnik za plažu i bočica vode. Ne morate se bojati vrućine, prethodne tri godine smo uživali u svježini jutra i hladu velike krošnje kod zdenca.“ ističu u Centru Gea.

Također se ne morate bojati da će vam vježbe biti preintenzivne. Bit će srednjega intenziteta, a na satu će se kombinirati učinkovite vježbe pilatesa, joge te korektivne i funkcionalne vježbe. Skokova neće biti, a kod najzahtjevnijih vježbi bit će ponuđena uvijek jedna lakša, kao i jedna teža varijanta, kako bi svi mogli pratiti i pronaći odgovarajući intenzitet.

Prvi sat održava se u subotu, 3. lipnja 2017. u 10 sati, kraj zdenca na promenadi, u blizini pješačkoga mosta. Povedite legicu, sestru, mamu, susjedu, ili možda nekog hrabrog muškarca, svi su pozvani!

Na voditeljskom mjestu izmjenjivat će se voditeljice jedinog isključivo ženskog centra u Osijeku - Centra kulture tijela Gea, sve redom nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te mag. kineziologije.

Posebne prijave nisu potrebne, a svi su sati potpuno besplatni za sve zainteresirane.

Pokreni se, aktiviraj, uživaj u pokretu, živi zdravije ovoga ljeta!


Zadnja promjena: Redakcija 031; 09.06.2017. 8:55; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ljilj
Offline
Ukupno postova: 178
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.06.2017. 12:35 
Naslov: Great ! Re: Besplatne vježbe pod osječkim nebom [2017.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

odlično!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: