Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ponovno otvoreno "nestalo" dječje igralište u Tvrđavici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2017. 10:32 
Naslov:  Ponovno otvoreno "nestalo" dječje igralište u Tvrđavici
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivica Vrkić i župan Vladimir Šišljagić obišli su novouređeno dječje igralište u Tvrđavici, pored trim staze (u blizini ZOO hotela).

Riječ je o „nestalom“ igralištu, odnosno igralištu koje je izvođač radova prošlog mjeseca zabunom postavio u Tvrđavici umjesto na predviđenoj lokaciji u Podravlju, pa je nekoliko dana kasnije to igralište premjestio na pravu lokaciju bez da je o tome izvijestio ikoga u samoj Tvrđavici, zbog čega su uslijedile lavine kritika i primjedbi tamošnjih stanovnika.



Sada je igralište ponovno postavljeno i bit će na raspolaganju djeci s lijeve obale Drave. Preko puta dječjeg igrališta postavljene su i sprave za vježbanje koje će moći koristiti roditelji, stariji ali i džogeri koji se koriste trim stazom za potrebe rekreacije.

Župan Šišljagić je u kratkoj izjavi rekao kako je ovo 12. dječje igralište čije je postavljanje omogućila Županija ove godine, na što je potrošeno otprilike 1,5 milijuna kuna.



Zamoljeni za komentar jučerašnjih lokalnih izbora, gradonačelnik Vrkić (koji je na izborima dobio dvostruko više glasova od protukandidatkinje, 37:17%) zahvalio se Osječanima rekavši kako su prepoznali dobar rad gradske uprave u proteklom mandatu. S druge strane, Šišljagić je izrazio zadovoljstvo ulaskom u drugi krug izbora za župana (gdje zaostaje 8% za protukandidatom) te je rekao kako se nada većoj izlaznosti i, naravno, svojoj pobjedi.

Neovisno o rezultatima u drugom krugu, oba kandidata su naglasila potrebu suradnje među različitim političkim opcijama u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini kako bi se postigla potrebna suglasnost oko projekata i programa važnih za razvoj grada, županije, ali i cijele regije.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: