Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od sutra (petak) počinju letovi na liniji Osijek-Basel

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2017. 13:21 
Naslov:  Od sutra (petak) počinju letovi na liniji Osijek-Basel
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, Wizz Air, najveća niskotarifna zrakoplovna kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, započinje s letovima iz Zračne luke Osijek za Basel u Švicarskoj.

Nova linija Basel-Osijek-Basel prometovat će dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a prvi let bit će sutra (petak, 19 svibnja) kada će Wizz Airov zrakoplov sletjeti u Osijek u 18:45 sati te potom poletjeti za Basel u 19:15 sati. Na ovoj liniji letjet će zrakoplov tipa Airbus A320 sa 180 sjedećih mjesta.

Osijek ovim postaje druga hrvatska zračna luka koju Wizz Air spaja sa svijetom - ova zrakoplovna kompanija već prometuje na liniji Split-London te Split-Katowice i Split-Varšava. Koristeći ovu liniju putnici iz Hrvatske imat će olakšan pristup prema nekoliko zemalja - Francuskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Belgiji – a posebno će biti atraktivna za vikend putovanja i poslovna putovanja.

Predstavljajući novu liniju početkom ove godine, direktor Zračne luke Osijek Domagoj Marinić je izjavio: „Izuzetno nam je drago da smo s tako brzo rastućom i uglednom zrakoplovnom kompanijom kao što je Wizz Air postigli dogovor oko pokretanja prve njihove linije s Zračne luke Osijek. Pozicija zračne luke Basel/Mulhouse/Freiburg omogućuje putnicima za Švicarsku, Francusku, Njemačku pa i Belgiju brz dolazak na željenu destinaciju. Također, siguran sam da će ova linija omogućiti i dolazak turistima iz ovih zemalja lakši dolazak u Osijek i Osječko-baranjsku županiju jer je interes za naše turističke potencijale svake godine sve veći. Ovom zračnom linijom će svake godine biti prevezeno 30 tisuća putnika što je zasigurno veliki turistički potencijal. Siguran sam da će se suradnja s Wizz Airom razvijati narednih godina i da ćemo dogovoriti i nove destinacije u narednim sezonama“.

Zrakoplovne karte za ovu liniju mogu se kupiti na službenoj stranici Wizz Aira ili u putničkoj agenciji Zračne luke Osijek.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: