Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u GČ Industrija četvrt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2017. 9:12 
Naslov:  Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u GČ Industrija četvrt
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska četvrt Industrija četvrt nema većeg prostora od onog u sklopu Caffe bara Dvorac za organiziranje druženja s građanima, ali da su takva tri bila na raspolaganju, sinoć bi vrlo vjerojatno bila u potpunosti popunjena s brojnim simpatizerima gradonačelnika Ivana Vrkića.

Damir Pećušak, domaćin skupa, pohvalio je gradonačelnikov angažman tijekom cijelog mandata figurativno usporedivši njegove napore s mozaikom koji je satkan od brojnih krhotina i danas predstavlja jednu respektabilnu cjelinu.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Žana Gamoš, rekla je da upravo u ovoj gradskoj četvrti leži potencijalno rješenje za unapređenje kompletne perspektive grada. Naime, Gacka ulica predodređena je da bude domom novog IT parka koji bi mogao biti pokretač čitave regije.

Boris Piližota, također kandidat za zamjenika gradonačelnika, podsjetio je prisutne na završene projekte najavivši pritom brojne nove koji su tek u plani. Prijelaz koji povezuje Filipovicu s Bistričkom ulicom blizu je realizacije što je još jedna od značajnijih stvari koje građanima puno znače.

Gradonačelnik Ivan Vrkić istaknuo je da on i njegov tim nisu „cirkus u vašem gradu“ kao što bi se moglo zaključiti za neke druge već da su došli s konkretnim zamislima i potezima što se može učiniti i na koji način. Tako, u prošloj godini u Osijeku je zaposleno oko tisuću novih ljudi što je kroz davanja novih 10.000.000,00 kn u gradskom proračunu. Kako bi pokazao da misli ozbiljno, okupljenima je pokazao dopisnice koje su mu vratili stanovnici ove gradske četvrti, a nadležne osobe su odgovarale što će se konkretno učiniti, ne obećati pa kako bude. Upravo iz tog razloga već od ponedjeljka nove klupe krasit će Drinsku ulicu, a drveće koje više nije zdravo kreće se uklanjati. Sve što je rekao naišlo je na veliko odobravanje prisutnih jer je bilo vidljivo da iznimno dobro vlada sadržajem kojeg živi svakodnevno, a sve u skladu s filozofijom zajedničkog mijenjanja Osijeka koja napreduje prema postavljenim očekivanjima.



Tekst i foto: Dražen Dragušica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: