Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u GČ Gornji grad

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65732
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2017. 9:06 
Naslov:  Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u GČ Gornji grad
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska četvrt Gornji grad sinoć je okupila brojne prijatelje koji su došli poslušati predstavljanje gradonačelnika Ivana Vrkića. Domaćin skupa i još uvijek aktualni zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš pozdravnim govorom prisjetio se anegdote s američkom veleposlanicom koja je Osijekom i njegovim izgledom jednostavno bila zadivljena. Ako se našim ljepotama dive građani jedne od najrazvijenijih zemalja svijeta, onda uopće nije sporno kako potencijali i kapaciteti kojima raspolažemo nikako nisu zanemarivi.

Žana Gamoš, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, podsjetila je sve prisutne koliko je Osijek danas mirniji, stabilniji i otvoreniji grad što je zasluga svih nas koji smo barem dijelom dali svoj obol. Spomenuvši neke od najljepših dijelova grada koji se nalaze upravo u Gradskoj četvrti Gornji grad, među kojima i novu atrakciju Vodenicu, istaknula je da niti ona i njena djeca nisu iznimka zajedno s ostalim sugrađanima koji svoje slobodno vrijeme provode upravo ovdje.

Boris Piližota, također kandidat za zamjenika gradonačelnika, djetinjstvom je bio vezan za samo središte grada zbog čega je istaknuo da uz Gradsku četvrt Gornji grad gaji posebne emocije. Obraćanjem je istaknuo da je gradonačelnik sa svojim timom spreman za još jedan mandat i da se sada čeka upravo na građane u čijim rukama je ključ budućnosti.

Ivan Vrkić, osječki gradonačelnik, objasnio je koliko jedan miran i čvrst mandat znači u perspektivi grada. Isto tako, naglasio je koliko je teških i konkretnih poteza bilo potrebno povući da bismo danas razgovarali na jedan korektan način i bez tenzija s isključivim ciljem pronalaska najboljih rješenja za građane Osijeka. Nakon što je to riješeno, sada valja omogućiti osječkoj mladosti sve ono što je u našoj moći da bi iz Osijeka osvajali svijet, a ne obrnuto. Osijek ima dugoročnu perspektivu za ulaganje u mlade i pametne ljudi, to je ono što je najkvalitetnije, a o tome se itekako razmišlja već danas. Naslijeđen akumulirani minus od 42.000.000,00 kn već u ovom trenutku blizu je pozitivne nule što nam omogućava vrlo skoro dizanje kredita s iznimno povoljnim kamatama što je preduvjet financiranja i ulaganja u sve ono što je bitno. Odgovorna vlast djeluje upravo na takav način, racionalno i planski, vodeći računa jednako o svim dijelovima grada gdje je manje bitno radi li se o središtu ili prigradskom naselju.



Tekst i foto: Dražen Dragušica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: